ShowBiz

Zanimljivosti

Vesti

milan vasic emotivno o novoj pesmi najnovije vesti - strana 77

Milan Paroški: Đoganijevi jesu Turci

Milan Paroški: Đoganijevi jesu Turci

Milan Paroški ne prihvata krivicu za vređanje na verskoj i nacionalnoj osnovi i tvrdi da nije on uvredio Bakija, već da je bilo obrnuto! Uprkos svemu što su gledaoci „Farme“ pretprošle noći imali prilike da vide i čuju - između ostalog i to da je Paroški Bakija nazvao „džukelom turskom“ - bivši političar iznosi drugačiju argumentaciju, tvrdeći da je njegovo izbacivanje nameštaljka za koju su odgovorni Peja, Hasan i Zlata, ali i produkcija najpopularnijeg rijalitija.

Pročitaj više

Milan Stanković preko Farme beži iz Granda!

Milan Stanković preko Farme beži iz Granda!

Nekada velika zvezda produkcijske kuće Grand, Milan Stanković na sve moguće načine pokušava da se izvuče iz kandža Saše Popovića i Žike Jakšića. Naime, mladi pevač došao je na ideju da uđe u rijaliti Farma i na taj način pokuša da povrati poverenje publike i svoju popularnost koja možda ni u jednom trenutku nije opala.

Pročitaj više

Milan Stanković stiže na farmu

Milan Stanković stiže na farmu

Najpopularnije imanje u Srbije dobiće još tri nova člana u utorak uveče, a jedno od većih iznenađenja biće pevač Milan Stanković. Kako se zbog njega diže velika prašina ovih dana nesumnjivo je da će se upustiti u trku za 100.000 evra sudeći po njegovoj trenutnoj situaciji.

Pročitaj više

Preokret u "Grandu": Milena i Nemanja izbačeni, Milan Stanković ostaje

Preokret u

U jednoj od najačih produkcijskih kuća, prema navodima izvora došlo je do velikog preokreta. Naime, Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović ipak ćebiti izbačeni  iz „Granda“, dok će Milan Stanković morati da ostane u najjačoj muzičkoj produkciji, zbog finansijskih problema. Saša Popović je juče konačno prelomio i odlučio da najomraženiji par sa Farme izbaci, ali i da iskoristiti sva raspoloživa pravna sredstva kako bi Stankovića zadržao u svom jatu:

Pročitaj više

>