Reality & TV Show

Film

Vesti

milan vasic emotivno o novoj pesmi najnovije vesti - strana 76

Severinin dečko na nagovor vračare srušio kuću

Severinin dečko na nagovor vračare srušio kuću

Mnogo je detalja ovih dana napisano o Milanu Popoviću, novom dečku Severine Vučković, “srpskom kralju bakra” kako ga mediji nazivaju. Međutim, neke zanimljive detalje iz njegovog života uspeo je da otkrije samo portal svet.rs. Tako malo njih zna da je reč o sinu Titovog generala Jove Popovića, dugogodišnjeg čelnika partizana i sive eminencije brojnih tajnih službi u Brozovo i Miloševićevo vreme. Otac mu je otvorio mnoga vrata u biznisu, pre svega ona u Moskvi što je u najvećoj meri opredelilo njegov poslovni put. Oni koji ga poznaju tvrde da to ne bi bilo dovoljno da Milan nije bio preduzimljiv i vredan što mu niko u poslovnim krugovima ne osporava.

Pročitaj više

Gagi u novoj pesmi proziva Anabelu

Gagi u novoj pesmi proziva Anabelu

Lider grupe "Fanki Dži" Gagi Đogani očigledno nije još preboleo razvod sa pevačicom Anabelom Bukvom, pa je navodno isprozivao u novoj pesmi. Naime, numera koju je otpevala nova članica grupe Marina Uzelac naslovljena je “Arogantna kraljica”, a tekst neodoljivo podseća na neke izjave koje je uputio Gagi bivšoj supruzi neposredno posle razvoda.

Pročitaj više

Seka Aleksić u svojoj novoj kolumni ispljuvala Ekrema, Vendi i Zlatu

Seka Aleksić u svojoj novoj kolumni ispljuvala Ekrema, Vendi i Zlatu

“Ne znam za vas, ali meni je malo laknulo prošle nedelje. Dosetio se neki lik iz Niša da pokrene akciju da se zamene profil-fotke na „fejsbuku“ fotografijama junaka iz crtaća. Priznajem, u startu mi bilo malo smešno, ali kad su na internet počeli da kače likove Tomija, Džerija, Štrumpfete i ekipe… hm, dopalo mi se. Pa šta, i Sekana je nekad bila dete. I, fala Bogu, još uvek pomalo jeste. Kako bi se inače odbranila od ove sumorne estradne realnosti…

Pročitaj više

Milan Stanković ulazi na Farmu

Milan Stanković ulazi na Farmu

Milan Stanković je posle Evrovizijie praktično neprimetan na domaćoj sceni, što će se najverovatnije promeniti tokom sledeće nedelje kada će ući na imanje u Lisoviću. Interesantno je da je Saša Popović navodno jedan od glavnih lobista koji Milana želi da ubaci na Farmu.

Pročitaj više

>