Horoskop

Film

Vesti

llepa brena najnovije vesti - strana 50

Brena odbila da se pomiri sa Karleušom

Brena odbila da se pomiri sa Karleušom

Iza kulisa spektakla, koji je Željko Mitrović organizovao u Sloveniji povodom otvaranja televizije Pink Sl, dešavale su se krajnje zanimljive situacije koje će danima drmati srpsku estradu! Nakon Karleušinog ukrcavanja u avion, Lepa Brena i Željko Joksimović su iz ekonomske prešli u biznis klasu, gde su sedeli Božidar Đelić  i Mitrovićevi poslovni prijatelji.

Pročitaj više

Lepa Brena i Saša Popović od vlasnika"Foksa" dobili ponudu od 15 miliona evra!

Lepa Brena i Saša Popović od vlasnika

Bogati grčki biznismen, vlasnik „Foksa“ Minos Kirjaku ponudio je pravo malo bogatstvo za emisije „Grand produkcije“ koje su se do sada emitovale na „Pinku“. Danima su trajali pregovori Željka Mitrovića i Saše Popovića oko ostanka na „Pinku“, a kada su pregovori propali, Popović je prihvatio ponudu koja se ne odbija - petnaest miliona evra za tri sezone. Grčki vlasnici imaju jaku želju da naprave od nove „Foks televizije“ najgledaniju televiziju u Srbiji, te su stoga odlučili da daju neverovatnu ponudu „Grand produkciji“, da otkaže vernost ružičastoj televiziji.

Pročitaj više

Lepa Brena na odmoru u Italiji

Lepa Brena na odmoru u Italiji

Lepa Brena rešila je da odmor provede sa mužem Bobom Živojinovićem putujući kroz Evropu. Popularna pevačica je prvo odletela za Englesku, gde je proslavila Bobin rođendan, a zatim su oboje iz Londona otputovali  do mora, gde ih je čekao brod, spreman za krstarenje Mediteranom.

Pročitaj više

>