Mesečni Horoskop

Horoskop

Vesti

llepa brena najnovije vesti - strana 49

Brena: Ne plašim se bora i celulita

Brena: Ne plašim se bora i celulita

Naša folk diva Lepa Brena, će svoj jubilarni 50. rođendan proslaviti u Americi sa porodicom u intimnoj atmosferi, prvenstveno zbog što ne voli velike zabave. Brena je srećna što je uspela da uskladi uskladiti svoj poslovni i privatni život i izjavljuje da se ne plaši starosti, bora i celulita.

Pročitaj više

Jelena Karleuša: Brena mi zavidi

Jelena Karleuša: Brena mi zavidi

Jelena Karleuša kaže da je publika u Ljubljani skandirala njeno ime, zbog čega je Lepa Brena verovatno bila ljuta i povređena.

Idilična slika njih dve kako zajedno pevaju tokom prenosa sa ljubljanskog Prešernovog trga, gde se proslavljao početak rada TV Pink Si, bila je zapravo samo dobra režija Željka Mitrovića.

"Karleušu je do bine dopratilo obezbeđenje, a Mitrović ju je uhvatio pod ruku i rekao: „Ideš sa mnom na scenu.“ Onda je usred pesme prekinuo Brenu, na čije zaprepašćenje su voditelji najavili JK" - otkriva detalje sagovornik koji se našao na licu mesta i dodaje:

"Nisu se ni pogledale dok su pevale „Ja nemam drugi dom“. Ni kriv ni dužan, i Željko Joksimović je takođe izguran na scenu, pa mu nije preostalo ništa drugo nego da prigrli Jelenu, koja mu se tada obratila prvi put posle godina zahladnelih odnosa: „Znaš li tekst ove pesme?“, na šta joj je Lane šaljivo odgovorilo: „Ma, jedi...“ Nije baš neki dijalog, ali bar su prekinuli loše odnose".

Lepa Brena je sutradan na aerodromu u Ljubljani ovaj događaj komentarisala sa Sašom Pantićem, kritikujući JK zato što je na binu došla nepozvana, a još je i pride sve vreme falširala.

Na sve ovo Karleuša je rešila da joj se revanšira. I to javno.

Pročitaj više

>