Zanimljivosti

Muzika

Vesti

pobednik farme najnovije vesti - strana 43

Milena Ćeranić izbačena sa "Farme"

Milena Ćeranić izbačena sa

Pevačica "Granda", Milena Ćeranić, napustila je imanje u Lisovićima, nakon što je u duelu znanja pobedio političar Raka Marić. Duel je bio izjednačen, oboje su naizmenično odgovarali na pitanja, ali na jedno pitanje Milena nije znala odgovor te je Raki pripao pobedonosni štapić.

Kada je mlada pevačica krenula put "Pinkovog" studija, njen dečko, Nemanja Stevanović, rekao joj je da pozdravi Sašu Popovića, a kada je i otišla, u njegovom oku je bila primetna suza. Ipak, nije zaplako, već je neprestano pričao "blago njoj".

Pročitaj više

Milica izbačena sa "Farme"

Milica izbačena sa

Milica Nastić oprostila se od farme u Lisovićima i od svih dragih, ili manje dragih "farmera". U duelu žestoko se borila sa Majom Odžaklijevskom, ali je pretrpela poraz, pa nije bilo ni pomoći u vidu dupliranja glasova. Duel je podrazumevao  odmeravanje veština i stepena snalažljivosti.

Pročitaj više

Indi oštetila produkciju "Farme" za 50.000 evra

Indi oštetila produkciju

Glavi producent reality show-a “Farma”, Predrag Pavović, potvrdio je juče za jedan nedeljni časopis, da će produkcija podneti tužbu protiv folk pevačice Indi. Tkođe će joj biti i zabranjen ulazak na “Pink” televiziju, jer je kako tvrdi, mlada pevačica prekršila  jasno naglašena pravila,koja je potpisala pre ulaska na imanje.

Pročitaj više

>