Lifestyle

Zanimljivosti

Vesti

pobednik farme najnovije vesti - strana 42

Počeo treći serijal "Farme"

Počeo treći serijal

Sinoć je počeo treći serijal najgledanijeg rijalitija u regionu "Farma". Sa malo promenjenim pravilima i osveženom kućom 24 farmera ući će u kuću i pokušati da u njoj provedu što duže vremena. Na sve moguće načine boriće sa za nagradu koja u ovom kao i u prošlom serijalu iznosi 100.000 evra.

Pročitaj više

Deen i Laka odbili producente "Farme", Ekrem Jevrić dobio 100 hiljada evra?

Deen i Laka odbili producente

Još uvek se nagađa ko će 12. septembra ući na imanje u Lisoviću nadomak Barajeva. U opticaju su mnoga imena među kojima su: Ekrem Jevrić, Oliver Mandić, Tina Ivanović, Nada Topčagić, Zorana Pavić, Milica Todorović, Čeda Čvorak, čak se ovih dana govori i o tome da je učešće potvrdila i folk zvezda Zlata Petrović, ali da će sa njom ući i njena dva bivša muža Zoran Pejović Peja i Hasan Dudić.

Pročitaj više

"Pink" sastavlja spisak učesnika "Farme 3"

Samo nekoliko dana nakon završetka "Farme 2", produkcija već razmišlja o sledećoj sezoni: ""Farma" je najozbiljniji, najveći i najgledaniji televizijski projekat dosad u Srbiji, pa je sasvim logično da pripreme za njega počinju mesecima unapred. Upravo sa željom da ništa ne prepuste slučaju, produkcija "Farme" već sada razmišlja o narednoj sezoni, koja počinje u septembru. Svesni su težine zadatka jer je potrebno nadmašiti gledanost druge sezone, kao i toga da im je realno ostalo dva meseca do početka emitovanja".

Pročitaj više

Višestruke tužbe među učesnicima "Farme"

Višestruke tužbe među učesnicima

Mnogi od bivših stanara imanja u Lisovićima najavili su pokretanje tužbi protiv nekih od svojih sustanara. U tome definitivno prednjači pobednik "Farme", Miloš Bojanić koji u planu ima već tri, protiv Mace, Firčija, zbog uvreda i psovki i protiv Zorice zbog fizičkog kontakta. "Firčija i Macu tužiću zbog uvreda, a Zoricu zbog isceniranog pokušaja da me izbaci i pljuvanja", rekao je pevač.

Pročitaj više

>