Zdravlje

Ljubav

Kako mi je magnezijum hlorid promenio život: Istinita priča sveštenika!

Otac Jan Šor, sveštenik i profesor fizike i biologije, podelio je svoje neverovatno iskustvo s magnezijum hloridom koji mu je pomogao da prevaziđe teške bolove u kičmi i povrati vitalnost. Saznajte kako ovaj prirodni lek može da utiče na vaše zdravlje!

Kako mi je magnezijum hlorid promenio život: Istinita priča sveštenika! Foto: Pixabay



U trenutku kada sam imao 61 godinu, suočio sam se s gotovo potpunom paralizom. Jak bol u kičmi, uzrokovan išijasom, pratio me svakog dana. Lekari su tvrdili da je moj problem neizlečiv. Godinu dana proveo sam u bolovima, često primoran da sedim tokom dana, nesposoban za normalne aktivnosti.

Odlazak kod specijalista nije doneo olakšanje. Rečeno mi je da su moji pršljenovi ozbiljno dekalcifikovani i da nema pomoći. Kao poslednju nadu, okrenuo sam se molitvi i Božijem vođenju. Ipak, sudbina je htela da na jednom skupu u Brazilu sretnem isusovca, oca Juareza, koji mi je otkrio moć magnezijum hlorida.

Sledio sam njegov savet i počeo redovno da uzimam ovaj prirodni lek. Nakon samo dvadeset dana, bolovi su počeli da se povlače, a nakon nekoliko meseci, osećao sam se kao nova osoba – vitalan, gibak i bez bolova. Magnezijum hlorid je pomogao mom telu da se izbori s viškom kalcijuma, stabilizuje krvni pritisak, smiri nerve i poboljša opšte zdravlje.

Danas se osećam pomlađeno i ispunjeno zahvalnošću što sam otkrio ovaj jednostavan, a moćan lek. Ako se i vi suočavate s hroničnim bolovima ili zdravstvenim problemima, magnezijum hlorid bi mogao biti vaš put ka ozdravljenju.


 

Priprema magnezijum hlorida:


Prokuvajte 1 litru vode i ostavite da se ohladi. Zatim pomešajte sa 33 grama magnezijum hlorida (kupiti u apoteci). Mešavinu čuvajte u staklenoj posudi. Dnevna doza zavisi od starosti i zdravstvenog stanja – najčešće je to veličina male šoljice za kafu.


ASTROLOGIA:
Ulazimo u jednu od najuzbudljivijih nedelja ovog oktobra!



hrpa magnezijum hlorida
Foto: Pixabay




Benefiti magnezijum hlorida:


Pomaže u obnavljanju mineralne ravnoteže kod artroze.
Reguliše funkcije nervnog sistema i mišića.
Poboljšava probavu, smanjuje stres i depresiju.
Usporava proces starenja i poboljšava cirkulaciju.
Sprečava bolesti poput artritisa, visokog holesterola, i problema sa prostatom.

Uzimanje magnezijum hlorida može značajno poboljšati kvalitet vašeg života, bez nuspojava, a ukoliko već imate neku terapiju, obavezno se posavetujte sa svojim lekarom.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>