Zdravlje

Ljubav

Dijeta: Dve jednostavne promene koje su ovoj manekenki pomogle da izgubi 22 kg! (FOTO)

Sidnejska manekenka i rijaliti zvezda Rusha Paenga nedavno je otkrila kako je uspela da izgubi neverovatnih 22 kg kroz dve jednostavne promene u svom životu.

Dijeta: Dve jednostavne promene koje su ovoj manekenki pomogle da izgubi 22 kg! (FOTO) Fotp: Instagram printscreen/rusaoaenga



Njena transformacija nije bila lak put, ali je bila neophodna kako bi se suočila sa teškim izazovima i poboljšala svoje zdravlje.

Pre nekoliko godina, Rusha se našla na jednom od najnižih tačaka svog života. Sa više od 100 kg, provodila je većinu dana u krevetu, gledajući televiziju i konzumirajući nezdrave grickalice.

U tom periodu, njena odeća postajala je sve tesnija, a ona je znala da je vreme za promene.


Fotp: Instagram printscreen/rusaoaenga

Iako je želela da smrša, nedostajala joj je motivacija. Prvi korak ka promeni dogodio se kada je doživela zdravstveni udarac.


Fotp: Instagram printscreen/rusaoaenga


Nakon upozorenja doktora o visokom holesterolu i riziku od dijabetesa, Rusha je odlučila da preuzme kontrolu nad svojim životom.


Fotp: Instagram printscreen/rusaoaenga


U svom putu ka mršavljenju, fokusirala se na ishranu bogatu povrćem, proteinima i kvalitetnim ugljenim hidratima, dok je svakodnevno uključivala fizičku aktivnost.

"Promenila sam svoj životni stil," kaže Rusha. "Moj tanjir sada se sastoji od 50% povrća, uz tri obroka dnevno koji me drže sitom."


Fotp: Instagram printscreen/rusaoaenga


Rusha je počela da vežba redovno, kombinujući trčanje, treninge snage i pilates. Rezultati su bili očigledni — osećala se energičnije i srećnije nego ikad pre. "Moj mentalni sklop se promenio, raspoloženje mi je stabilnije, a ja sam emocionalno jača," dodaje ona.

Međutim, gubitak težine doneo je i neočekivane izazove. Njena manekenska karijera je postala teža, jer se brandovi sve više fokusiraju na određene veličine.

"Kada sam bila veća, imala sam više angažmana, dok je sada teško pronaći posao jer modela srednje veličine" - priznaje Rusha.

Ipak, Rusha ostaje pozitivna i strpljiva. "Znam da će se stvari promeniti, i da ću jednog dana dobiti priliku," kaže ona.

Sa svojim novim zdravim stilom života, Rusha Paenga postaje inspiracija mnogima, pokazujući da promene nisu uvek lake, ali su itekako moguće.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>