Horoskop

ShowBiz

Vesti

zvezde grana najnovije vesti - strana 63

Puna pista poznatih

Puna pista poznatih

U okviru 30. Amstel fešn vika u „Belekspo centru“ predstavljene su kolekcije brendova "Patricija Pepe“ i "Bi anderver“, retrospektivna izložba najprestižnijih domaćih kreatora koji su prethodnih petnaest godina izlagali na Beogradskoj nedelji mode, kao i modeli novih dizajnera: Ive Soković, Marka Marosiuka, Ivane Murišić i Ivanmana.

Pročitaj više

Sade 30. oktobra u beogradskoj Areni (Video)

Sade 30. oktobra u beogradskoj Areni (Video)

Najinteresantniji vokal današnjice na koji čekamo više od dvadeset godina, SADE, u okviru svoje svetske turneje, održaće koncert u Beogradskoj areni, 30. oktobra. Turneja koja je započela na proleće već se, prema Bilbordovoj listi, nalazi na vrhu najposećenijih ove godine. Sa preko 100 zakazanih koncerata širom sveta, najveći je kandidat za laskavu titulu turneje sa najvećom zaradom.

Pročitaj više

Zvezde Granda u Vitezovima iz blata

Zvezde Granda u Vitezovima iz blata

U drugoj etape serijala „Vitezovi iz blata“, koji će uskoro početi da se emituje na televiziji Pink, učestvovale su „Zvezde Granda“, a imale su polovičan uspeh. Blato, bare i teške prepreke bili su preveliki zalogaj za većinu grandovaca. Slobodan Batjarević Cobe odustao je čim se suočio s preprekama, dok je Milan Dinčić Dinča neposredno uoči takmičenja prijavio povredu.

Pročitaj više

>