ShowBiz

Zanimljivosti

Vesti

letnje olimpijske igre 2024 u parizu najnovije vesti - strana 60

Lepa Brena i Halid Bešlić nastupili u Parizu

Lepa Brena i Halid Bešlić nastupili u Parizu

Vikend za nama obeležio je spektakularan koncert Lepe Brene i Halida Bešlića koji su po prvi put zapevali zajedno u Parizu u hali "Dok Ajfel" pred oko 2500 ljudiKoncert je otvorila Brena u tehno stilu pesmom "Uradi to". Fenomenalan koncert koji je trajao 4 sata bez pauze obeležila je sjajna atmosfera, a publika je Brenu i Halida dva puta vraćala na bis.

Pročitaj više

VIP Survivor: Tajne i pravila igre

VIP Survivor: Tajne i pravila igre

Rijaliti “Survivor” je jedan od najpopularnijih svetskih šou programa. Učesnici ovog takmičenja će biti izolovani 40 dana na najepšim egzotičnim i divljim mestima na Kostariki gde će pokušati da osvoje veliki novac. Osamnaest VIP takmičara će morati da se izbore za titulu “jedini preživeli”.

Pročitaj više

Nataša u Parizu, Dača u kafani

Nataša u Parizu, Dača u kafani

U svojoj kafani vizionarskog naziva "Tako je suđeno", koja se nalazi na petrovaradinskoj strani Dunava, pre nešto više od mesec dana Danilo Ikodinović je upoznao crnokosu stomatološku sestru Milicu Dražin zbog koje je njegov brak sa Natašom Bekvalac, posle šest i po godina, zapao u krizu. U kafani "Tako je suđeno" u utorak smo zatekli svega nekoliko gostiju. Danilo pristaje na kratak razgovor.

Pročitaj više

>