Reality & TV Show

Muzika

Vesti

ivan petrovic najnovije vesti - strana 60

Ivan Ivanović se "prepolovio"

Ivan Ivanović se

Posle brojnih kritika kje su urodile plodom voditelj Ivan Ivanović pojavio se na "Beer festu" skoro prepolovljen. Naime, tokom boravka u Grčkoj trudio se da dovede sebe u red, počevši od ishrane, smanjio je obroke i nastoji da se zdravo hrani. Kako Ivan stalno vežba mišići su odmah došli do izražaja.

Pročitaj više

Ivan Gavrilović snimio novi spot

Ivan Gavrilović snimio novi spot

Popularni pevač Ivan Gavrilović snimio je novi spot za pesmu;Lego kocka". Spot je sniman u mestu Arača pored srušene crkve iz 14,veka u blizini Novog Bečeja. Ljudi koji su u tom momentu prolazili bili su šokirani prizorom, jer su na svetom mestu igrale gole devojke sa slikama na telu. 

Pročitaj više

Ivan Ivanović voli Duška Tošića

Ivan Ivanović voli Duška Tošića

Iako je poznati voditelj Ivan Ivanović nedavno dobio pretnju od Duška Tošića, muža naše folk zvezde Jelene Karleuše, da će mu polomiti noge ako još jednom spomene njegovu suprugu, Ivan je rekao da je zbog ljubavi prema Zvezdi sve spreman da uradi, pa čak i da oprosti na pretnjama fudbaleru Crvene zvezde.

Pročitaj više

Ivan Ivanović: Karleuša je kao strip junak, pošto živi u novinama

Ivan Ivanović: Karleuša je kao strip junak, pošto živi u novinama

Ivan Ivanović uzburkao je javnost svojim “neprimerenim” ponašanjem, iako je njegov rečnik mnogo bezazleniji od onog koji smo svakodnevno slušali na “Farmi”. Početak prikazivanja nove emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” izbacio je voditelja u prvi plan. "Ja i dalje mislim da sam dobar dečko i ne nalazim ništa loše u sebi i onome što radim", rekao je Ivan.

Pročitaj više

>