Zanimljivosti

Muzika

Vesti

marija vujovi 263 najnovije vesti - strana 56

Marija Karan glumi sa Žan Klod van Damom!

Marija Karan glumi sa Žan Klod van Damom!

Jedna od naših najlepših i najuspešnijih glumica Marija Karan, nedavno je u Rumuniji snimila film "Weapon", u kome je rame uz rame igrala sa ni manje ni više nego Žan Klod van Damom. Do poslednjeg trenutka sve glumice sa kastinga bile su u nedoumici da li će dobiti ulogu. Film govori o plaćenom ubici koji svoj posao obavlja na specifičan način.

Pročitaj više

Marija Jakšić na "Farmi"

Marija Jakšić na

Priča se da će se kao pravo osveženje na "Farmi" pojaviti atraktivna glumica Marija Jakšić. S obzirom da se publika zaista uželela ove simpatične glumice, koja se već neko vreme ne pojavljuje nigde, rado će je gledati svakog dana u kući zajedno sa ostalim farmerima. Sa svojim oblinama biće velika konkurencija pevačicama Zlati Petrović i Vendi.

Pročitaj više

Marija Šerifović: Nisam letovala sa Renatom

Marija Šerifović: Nisam letovala sa Renatom

Iako se trudila da ćutanjem pobedi tračeve, Marija Šerifović,nikako ne uspeva da zaštiti svoje drugarstvo i privatni život od brojnih komentara, pa je tako, nakon što se pojavila na istoj žurki sa Renatom, tema o njihovom odnosu još jednom došla u žižu interesovanja javnosti. Zbog ovoga je Marija, koja inače ne komentariše priče o sebi, odlučila da progovori o svom drugarskom odnosu sa hrvatskom lepoticom.

Pročitaj više

>