Mesečni Horoskop

Muzika

Vesti

Milica Janevski najnovije vesti - strana 56

Milica Todorović: Više mi prija glumačko, nego pevačko društvo

Milica Todorović: Više mi prija glumačko, nego pevačko društvo

Jedna od pobednika popularnog takmičenja "Zvezde Granda", pevačica Milica Todorović (19) još pre četiri godine dobila je ulogu Azre u kultnoj operi Emira Kusturice "Vreme Cigana". Tada nije znala šta ju je snašlo, bila je mnogo mlada i neiskusna. Pred premijeru u pariskoj "Bastilji" drhtala je od straha, oblivena suzama i obuzeta stidom. Sada dok iščekuje beogradsku premijeru oseća se mnogo zrelije, spremnije i slobodnije. Ne može da dočeka trenutak kada će nastupiti pred svojim narodom u punom sjaju i dati sve od sebe glumeći Azru kao nikada do sada.

Pročitaj više

Milica Todorović putuje na Kubu ili Tajland

Milica Todorović putuje na Kubu ili Tajland

Pobednica druge sezone "Zvezda granda" Milica Todorović, rešila je da ove sezone poseti što više turističkih destinacija. Milica je sa svojim dečkom Radetom prvo letpvala u Egiptu, pa su potom otišli malo do Crne Gore, a sada se po pevačicinim rečima pripremaju da posete nko egzotičnije mesto kao što su Kuba ili Tajland.

Pročitaj više

Milica Jelić: Očekivala sam pobedu

Milica Jelić: Očekivala sam pobedu

Milica Jelić, nova je mis Srbije, koja će nas za nekoliko meseci predstavljati na Izboru za mis sveta u Vijetnamu.

Kako kaže Milica, titula koju je osvojila je ostvarenje sna iz detinjstva. “Osećaj je zaista divan, ali mislim da još uvek nisam u potpunosti svesna onoga što mi se dogodilo”,  rekla je najlepša Beograđanka.

“Prva ambicija mi je bila dalja edukacija i školovanje jer kompanija ‘Miss YU’ je omogućila svim finalistkinjama stipendiju na ‘R&B’ koledžu, a pošto mi je ovo drugi put da se prijavljujem na izboru za mis, sve mi je već bilo poznato. Moram priznati da sam se nadala pobedi”, dodala je Milica.

Na pitanje da li je ove godine bila jaka konkurencija, misica je rekla: “Jeste, bila je veoma jaka. Smatram da svaka devojka ima svoje kvalitete i da se nijedna od nas nije slučajno našla u finalu. Sve smo pobednice jer smo dobile stipendije i stekle znanje od tima koji je išao sa nama, kao i prijateljstva koja će trajati celog života”.

Pročitaj više

>