Film

ShowBiz

Vesti

novak djokovic olimpijski sampion najnovije vesti - strana 51

Novak Djoković glumi u nastavku filma Montevideo

Novak Djoković glumi u nastavku filma Montevideo

Najbolji srpski teniser Novak Đoković je svoj boravak u Beogradu iskoristio da se sastane sa Draganom Bjelogrlićem i dogovori oko uloge u nastavku filma “Montevideo”, koji beleži izuzetno veliku gledanost u domaćim bioskopima. Iako još uvek nije poznata uloga koja će pripasti Đokoviću, on je pristao da se oproba kao glumac i zaigra u nastavku ovog filma. Scene u kojima bi trebalo da se pojavi najverovatnije će biti snimane u Beogradu, kada Novak bude bio na pauzi između turnira. Inače, on je prošlog leta već upoznao ekipu filma, na fudbalskoj utakmici između poznatih sportista i glumaca filma.

Pročitaj više

Novak Ðokovic proslavio osvajanje titule igrajući kolce! (Video)

Novak Ðokovic proslavio osvajanje titule igrajući kolce! (Video)

Najbolji srpski teniser Novak Ðoković je, gostujući u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem“, pokazao da ume da se snađe u ovakvim tipovima televizijskog šou-programa. Usput je domaćinu poklonio minijaturni reket “specijalno dizajniran po njegovim dimenzijama”, a zauzvrat dobio dres Crvene zvezde s brojem devet. Ðoković je otkrio i da nije svestan koliko njegove pobede znače srpskom narodu i dodao da su komentari koje čuje s tribina urnebesni.

Pročitaj više

Novak dobio na poklon sat od 265.000 evra

Novak dobio na poklon sat od 265.000 evra

U stilu Džejmsa Bonda, naš najbolji teniser Novak Ðokovic sleteo je helikopterom pravo u Ženevu. Doduše, ne u sam centar grada, već nešto zapadnije, na heliodrom fabrike satova "Odemar Pige", jednog od najčuvenijih brendova na svetu. Kao i agent 007, uz sebe je imao i dve dame - devojku Jelenu Ristić i svoju tetku, koja živi u Švajcarskoj.

Pročitaj više

Novak srušio plafon

Novak srušio plafon

Kako je Novak Đoković proslavio titulu u Melburnu? Pa uz narodnjake, kako drugačije! Istina, izostali su trubači, kao posle Dejvis kupa, ali je zato najbolji srpski teniser u svlačionicu doveo svirače, pa je žurka, uz hitove njegovog omiljenog pevača Tome Zdravkovića, potrajala do ranih jutarnjih časova.

Pročitaj više

>