ShowBiz

Reality & TV Show

Vesti

razvod sanje marinkovic najnovije vesti - strana 49

Filip Pat konačno sa ćerkom!

Filip Pat konačno sa ćerkom!

Burna reakcija Filipa Pata, bivšeg supruga Leontine Vukomanović, na njenu odluku da bez očeve saglasnosti otputuje sa njihovom ćerkom Lucijom u Crnu Goru je izgleda naterala muzičarku da odmah nakon povratka sa letovanja svom nekadašnjem partneru obezbedi vreme sa njihovom mezimicom.

Pročitaj više

Još jedan razvod u porodici Kardašijan

Još jedan razvod u porodici Kardašijan

Brus Džener uhvatio je svoju  ženu Kris u preljubi sa njenim bivšim ljubavnikom Todom Votermenom. Tačnije, pričitao je e-mailove i poruke koje su slali jedno drugom. Brusu je navodno ovo kap koja je prelila čašu i zbog koje će okončati svoj ionako klimav brak.

Dženeru se osim Krisine potrebe za svetlima reflektora,ne sviđa i njena namera da zaradi na njihovim ćerkama - Kajli i Kendal. Budući da je bio svedok  kako teret slave utiče na Kim, boji se da ista sudbina ne zadesi i njegove dve ljubimice za koje smatra da su premlade za showbiz svet.

Kris je saq Todom varala i svog prvog muža - pokojnog Roberta Kardašijana, a izgleda da joj ni za vreme drugog braka nije dosadio! U nedavnom ntervjuu Voterman je ispričao kako je vezu sa Kris nastavio čak i kad je počela da se viđa sa Olimpijcem Brusom Dženerom. Obzirom na Krisine glumačke sposobnosti, verujemo da će Brusa uveriti u vernost i odanost porodici.  

Pročitaj više

>