ShowBiz

Lifestyle

Vesti

sporazumni razvod najnovije vesti - strana 46

Toni Cetinski: Ne postoji srećan razvod (Foto)

Toni Cetinski: Ne postoji srećan razvod (Foto)

Toni Cetinski (43), jedan od najslušanijih i najprodavanijih hrvatskih pevača, objavio je jedanaesti studijski album "Opet si pobijedila", i to pola godine nakon što je istoimeni singl "poharao" domaće i regionalne muzičke skale. Toni i njegov tim - muzički producenti Miro Buljan, Nikša Bratoš i Igor Ivanović - nisu se žurili s objavljivanjem i pripremali su ostale pesme jer su hteli da budu sigurni da će svih četrnaest obarati publiku s nogu.

Pročitaj više

Danijel Djokić proslavlja razvod

Danijel Djokić proslavlja razvod

Daniel Đokić i Dana Karić razišli su se pre više od godinu dana, ali tek prošle sedmice i zakonski je stavljena tačka na njihov brak, u kojem su bili od 2007. godine! Slučaj se otezao zbog spora sada već bivših supružnika oko imovine, kao i zato što su oboje boravili van Srbije.

Pročitaj više

Filip Pat konačno sa ćerkom!

Filip Pat konačno sa ćerkom!

Burna reakcija Filipa Pata, bivšeg supruga Leontine Vukomanović, na njenu odluku da bez očeve saglasnosti otputuje sa njihovom ćerkom Lucijom u Crnu Goru je izgleda naterala muzičarku da odmah nakon povratka sa letovanja svom nekadašnjem partneru obezbedi vreme sa njihovom mezimicom.

Pročitaj više

>