Lifestyle

Mesečni Horoskop

Vesti

gagi ogani najnovije vesti - strana 44

Slađana Delibašić umesto sebi stavlja silikone ćerki

Slađana Delibašić umesto sebi stavlja silikone ćerki

Poznata pevačica Slađana Delibašić do nedavno je pričala kao želi da ugradi silikone, ali sada je odlučila da to zadovoljstvo prepusti svojoj ćerki Silviji. Naime, Slađina i Đoletova ćerka dovoljno je stasala i, pošto je priroda nije dovoljno obdarila, poželela je da ugradi silikone. Posle dugo moljenja i umiljavanja uspela je da ubedi mamu da je njoj povećanje grudi potrebnije.

Pročitaj više

Raskinuli Veljko Ražnatović i Luna Đogani

Raskinuli Veljko Ražnatović i Luna Đogani

Mediji su mesecima pisali i govorili o ljubavi dvoje tinejdžera, deci naših poznatih zvezda, Svetlane Cece Ražnjatović i Anabele Đogani. Cecin sin Veljko i Anabelina ćerka Luna često su se sretali na raznim estradnim proslavama i dešavanjima. S obzirom da su oboje sličnih godina i da su slatki, između njih se stvorila simpatija, a zatim i dečija ljubav.

Pročitaj više

Đole pokazao svoje gaćice

Đole pokazao svoje gaćice

Đole Đogani, poznati denser letovao je sa svojom porodicom u Crnoj Gori. Tom prilikom kriza na njega uopšte nije uticala. Đole se potrudio da svojoj porodici priušti što luksizniji boravak što se vidi po ceni apartmana. On je ni manje ni više ostavio za četvorokrevetni apartman u hotelu "Splendid" u Bečićima 6.000evra. Onda mu se i ne treba zameriti što mu nije ostalo za kupaće gaćice. Naime, Đole je na plažu poneo gaćice "intimisimi“, i to modele od prethodne sezone, što je vrlo čudno jer se pristojne kupaće gaćice mogu naći po približno istoj ceni, ali porodica je na prvom mestu.

Pročitaj više

>