ShowBiz

Film

Vesti

umri do zore najnovije vesti - strana 4

Parovi: Raskalašne žene lumpovale do zore

Parovi: Raskalašne žene lumpovale do zore

Vlasnica vile rijalitija „Parovi“ Vanja Kostić odlučila je da obraduje gošće, pa ih je izvela u provod. U poznatom beogradskom klubu, Alka Vuica, Martina Rajić, Sonja Kocić, Dea Tošić i ostale ukućanke uživale su do jutra. Uz šampanjac i dobru muziku igrale su, zabavljale se i provodile. Međutim, nisu mogle da se odbrane od udvarača koji su ih sve vreme saletali.

Pročitaj više

Ronaldinjo i Sanja Brnović lumpovali do zore

Ronaldinjo i Sanja Brnović  lumpovali do zore

Brazilski fudbalski Ronaldinjo odlično se zabavljao na Crnogorskom primorju, a ni  žensko društvo mu nije nedostajalo.Na internetu su se odmah pojavile fotografije fudbalera Milana kako se zabavlja u društvu manekenke Sanje Brnović, učesnice poslednjeg serijala “Veliki brat VIP”. Crnogorska manekenka i Brazilac su đuskali, ćaskali i pozirali fotografima, a da li je nešto više bilo ostaje nam da nagađamo.

Pročitaj više

Laka: Svirka do zore

Laka: Svirka do zore

U sarajevskom Domu mladih pred više od hiljadu posetilaca nastupio je su originalni i harizmatični Elvir Laković Laka sa sestrom Mirelom.  Uvek raspoloženi i energični pevač prvi put je na koncertu izveo neke od pesama sa svog novog albuma "Stvorenje", a sebe je najavio kao bivšeg predstavnika BiH na "Evrosongu".

Pročitaj više

>