Horoskop

ShowBiz

Vesti

asmin durdzic stigao u beograd najnovije vesti - strana 39

GNR zapalili Beograd - Sweet child of Belgrade u Areni (Video)

GNR zapalili Beograd - Sweet child of Belgrade u Areni (Video)

Pred oko 15.000 ljudi sinoć u Beogradu nastupio je američki bend „GNR", grupa koja je za 25 godina postojanja uspela da iznedri jedno pravo remek-delo od albuma "Appetite for Destruction" i još nekoliko ne baš toliko dobrih izdanja, ali i da sebi obezbedi reputaciju grupe sa jednim od najdramatičnijih raspada u istoriji roka. Današnji „Gansi" sastoje se samo od pevača iz prve postave Eksl Rouz i pratećeg benda, što nije sprečilo srpsku publiku da ovacijama proprati dugoočekivani spektakl.

Pročitaj više

Domaća estrada: Merlin je dobrodošao u Beograd

Domaća estrada: Merlin je dobrodošao u Beograd

Srpska estrada oduševljena vešću da će bosanski pevač nastupiti u Beogradu . Domaći pevači su složni u oceni da bi najpopularniji bosanski muzičar trebalo da nastupi u srpskoj prestonici. Bez obzira na to što je godinama pričao kako nikad neće kročiti na srpsko tle, Dino je u ekskluzivnom intervjuu otkrio kako se predomislio i najavio da za proleće priprema spektakl u Beogradu.

Pročitaj više

Majk Tajson dolazi u Beograd!

Majk Tajson dolazi u Beograd!

Jedan od najpoznatijih i najproblematičnijih boksera sveta Majk Tajson trebalo bi krajem oktobra da dođe uBeograd u okviru evropske turneje koju započinje 19. oktobra posetom Pragu.Beograd će, posle Češke, biti jedna od glavnih stanica proslavljenog boksera,a Majk bi trebalo još da  poseti Sankt Peterburg, Moskvu, Minhen, Beč, Cirih i Monako, potvrdio je Rej Karf, Tajsonov promoter.

Pročitaj više

"Mama Mia" oduševila Beograd

Sinoć je u "Beogradskoj areni" održao koncert jedan od najpoznatijih svetskih mjuzikala, "Mama Mia", koji će gosti prestonice biti sve do 4. jula. Priča koja se dešava u romantičnom okruženju jednog grčkog ostrva, uz mnogobrojne hitove grupe "Abba", oduševila je sve prisutne.

Pročitaj više

>