Tvoje lice zvuci poznato

Reality & TV Show

Vesti

marko djokovic najnovije vesti - strana 37

Posle dve ćerke Marko Jarić želi sina?

Posle dve ćerke Marko Jarić želi sina?

Srpska snajka Adrijana Lima, jedna od najlepših žena na svetu, donela je na svet još jednu ćerku. Adrijana se porodila u Njujorku, a ona i suprug Marko Jarić su bebi dali ime Sijena, po italijanskom košarkaškom klubu za koji je bivši reprezentativac Jugoslavije igrao. Sijena je na rođenju imala tri kilograma i 175 grama.

Pročitaj više

Marko Kon sklopio nevažeći brak

Marko Kon sklopio nevažeći brak

Marko Kon održao je obećanje da će se oženiti van granica Srbije. Poznati muzičar i njegova verenica Milica Đorđević prošle nedelje venčali su se u Las Vegasu, a ceremoniji je prisustvovalo svega nekoliko njihovih prijatelja. Međutim, brak sklopljen u "gradu greha" nevažeći je u Srbiji, što će reći da će ovaj par i u Beogradu morati da ponovi zavete.

Pročitaj više

Vip Survivor: Izbačeni Marko i Neven (Video)

Vip Survivor: Izbačeni Marko i Neven (Video)

Što je bliži Plemenski, tenzije su sve veće. Ava se sva uzvrpoljila, pa kao pčelica leti sa cveta Sebastijana na cvet Milana. Na Sebastijanovo pitanje da li je utučena jer zna da je ugrožena, Ava iznosi priču o Cezaru i Brutu, zapravo o sebi i Marku koji joj je rekao da će da glasa za nju. Milan joj skreće pažnju na prve dane u plemenu, kada su je muškarci štitili od izbacivanja i zamera joj što je glasala za Žareta, pa joj sada to svi uzimaju za zlo. I obećava joj da neće glasati za nju, iako ima debele razloge da to uradi.

Pročitaj više

>