Lifestyle

Zanimljivosti

Vesti

prva srpska televizija najnovije vesti - strana 36

Gru: Većina televizija je u seljačkom fazonu

Gru: Većina televizija je u seljačkom fazonu

Jedan od naših najpoznatijih repera Dalibor Andonov Gru, posle šest godina vratio se na muzičku scenu i već radi punom parom. Snimio je seriju u režiji Miloša Petričića "Totalno novi talas", a u pripremi mu je i novi singl. Serija će početi sa prikazivanjem na jesen, poznati reper će se pojaviti u prvoj epizodi gde glumi teču glavnog junaka serije Uroša inače poznatog glumca Vujadina Miloševića, koji je naciji poznat po ulozi u filmu "Šejtanov ratnik".

Pročitaj više

Petar Kralj: "Farma" je srpska sramota

Petar Kralj:

Kako se početak novog serijala "Farme" bliži, prašina se sve više i više diže. Još malo pa će i dani početi da se odbrojavaju, neki se svemu tome groze, a drugi jedva čekaju. Šta se zapravo desilo sa novom publikom i novom vrstom zabave koju mediji emituju širom sveta u kojoj uživa ili ne, ali svakako prati veći deo populacije, niko ne zna.

Pročitaj više

Miloše, gde je srpska zastava!?

Miloše, gde je srpska zastava!?

Pobednik „Farme“Miloš Bojanić svoj godišnji odmor provodi ploveći duž crnogorske obale zajedno sa suprugom Brankom. Dok uživa ploveći po talasima plavog Jadrana, Bojaniću se na katamaranu ponosno vijore crnogorska i američka zastava. Srpske nema nigde. Veliki Srbin, kako se predstavljao u Lisoviću, nije našao za shodno da okači i srpsku zastavu na svoj brod.

Pročitaj više

>