Tvoje lice zvuci poznato

Film

Vesti

nba finale najnovije vesti - strana 29

Maldivi: Večaras prvo finale

Maldivi: Večaras prvo finale

Večeras će se na televiziji Happy  od 21 sat  održati prvo finale rijalitija „Maldivi, više od igre“ . Takmičari su imali  dve nedelje da pokažu šta najbolje znaju da rade i koliko su sposobni, a naravno pobediće najbolji. Sutra posle žreba koje će biti održano ulaze četiri nova grada.

Pročitaj više

Veliki brat: Pobednici nedeljnog zadatka idu pravo u finale

Veliki brat: Pobednici nedeljnog zadatka idu pravo u finale

Posle burne nedjelje, stanari kuće Velikog brata jutro su započeli treningom. U posetu im je došao doktor Feel Good i razgibao ih, što im se svidelo. Posebno je pohvalio Lestera kao stanara koji najbolje obavlja vežbe. Pitao ga je da li je li on možda instruktor fitnessa, a Lester je to potvrdio. Nemeš je otkrio kako se ne ljuti zbog prevare sa nagradom, najvažnije mu je da ga nisu slagali za klikove njegove pesme na YouTubeu.

Pročitaj više

Nina: Idemo u finale (Video)

Nina: Idemo u finale (Video)

Najveće evropsko muzičko takmičenja „Evrosong” 56. put po redu počinje večeras u nemačkom gradu Diseldorfu, u kome učestvuje i predstavnica Srbije Danica Radojčić Nina . Ona će, zajedno sa pratećim vokalima Tijanom Bogićević, Saškom Janković i Sanjom Bogosavljević, pod rednim brojem šest izvesti kompoziciju Kristine Kovač „Čaroban”, čiju koreografiju potpisuje Miloš Paunović.

Pročitaj više

>