Reality & TV Show

Film

Vesti

smanjenje grudi najnovije vesti - strana 26

Francuskinje vade otrovne silikonske grudi

Francuskinje vade otrovne silikonske grudi

Francuske vlasti naložiće ove sedmice ženama koje su ugradile oštećene implante u grudi da ih uklone zbog sumnje da izazivaju rak, prenosi danas francuski "Liberasion". Medicinski stručnjaci navode da će do kraja nedelje zvaničnici pozvati sve žene - njih 30.000 sa faličnim implantima kompanije PIP da ih uklone.

Pročitaj više

Soraja bez grudi?!

Soraja bez grudi?!

Čim pogledate desnu fotografiju Soraje Vučelić, nešto vam bude neobično, baci vas u razmišljanje. Nešto tu nije u redu. E sad, pitanje je šta se dogodilo sa Sarinim grudima, koji su njen zaštitni znak, i da li je ova fotografija uslikana pre silikona ili je Soraja još jedna od žrtava "fotošop masakra"?

Pročitaj više

Nestašne grudi Sandre Obradović (Foto)

Nestašne grudi Sandre Obradović (Foto)

Sandra Obradović obukla je vančanicu na nedavno održanom Sajmu venčanica i sigurnim korakom prošetala pistom. Onda se presvukla, stavila anđeoska krila, ali je ipak bila više đavolica nego anđelčić jer su njene grudi izvirele iz korseta koji je nosila. Korset je izgleda bio pretesan a Sandra više nego usplahirena pa je pokazala bradavice.

Pročitaj više

Dari Bubamari sevnule grudi

Dari Bubamari sevnule grudi

Potvrda za ovo još jednom je došla na nastupu novosadske pevačice u popularnom prestoničkom klubu „Kolektiv“, na kom su njene grudi, upakovane u tesan korset, celo veče žudele da izađu. Uprkos tome što se trudila da ih obuzda, desna dojka Radojke Adžić je ipak na mahove uspela da se otme kontroli, pa su okupljeni mogli da vide deo bradavice.

Pročitaj više

>