Horoskop

Muzika

Vesti

milena cerannic najnovije vesti - strana 26

Milena Ćeranić pobegla od Vlade Stanojevića

Milena Ćeranić pobegla od Vlade Stanojevića

Na beogradskom splavu "Saund", u četvrtak uveče je održana "Selebriti najt" žurka, kojoj su, kako kaže i sam naziv, prisustvovale mnoge javne ličnosti: Karamela, kome je to bio prvi javni izlazak od smrti njegove drugarice Ksenije Pajčin, Vlada Stanojević, Mladen Radulović, Boki 13, grupa "Luna"..., a oko jedan sat trebalo je da se pojavi i Milena Ćeranić. Međutim, saznavši da je Vlada unutra, ona se ispred samog ulaza predomislila, te odlučila da ne uđe, a organizatorima žurke javila je da mora hitno da otputuje za Kragujevac.

Pročitaj više

Milena Ćeranić izbačena sa "Farme"

Milena Ćeranić izbačena sa

Pevačica "Granda", Milena Ćeranić, napustila je imanje u Lisovićima, nakon što je u duelu znanja pobedio političar Raka Marić. Duel je bio izjednačen, oboje su naizmenično odgovarali na pitanja, ali na jedno pitanje Milena nije znala odgovor te je Raki pripao pobedonosni štapić.

Kada je mlada pevačica krenula put "Pinkovog" studija, njen dečko, Nemanja Stevanović, rekao joj je da pozdravi Sašu Popovića, a kada je i otišla, u njegovom oku je bila primetna suza. Ipak, nije zaplako, već je neprestano pričao "blago njoj".

Pročitaj više

>