Mesečni Horoskop

Tvoje lice zvuci poznato

Vesti

poznati jutjuber najnovije vesti - strana 25

Koliko zarađuju naši pevači i sportisti (Foto)

Koliko zarađuju naši pevači i sportisti (Foto)

U Srbiji je uvreženo mišljenje da ukoliko ste poznati zarađujete mnogo i u nekim slučajevima je zaista tako. Mada, slava nije garant finansijskog blagostanja pa tako na primer imamo brojne poznate glumce koji žive na ivici egzistencije. Moglo bi se reći da u našoj zemlji najviše zarađuju pevači i sportisti i to samo najbolji u svojoj branši.

Pročitaj više

Poznati pevali za Japan (Video)

Poznati pevali za Japan (Video)

Više hiljada Valjevaca uživalo je u hitovima nekoliko zvezda domaće muzike na dvočasovnom humanitarnom koncertu „Valjevo za Japan“, sinoć na platou Centra za kulturu.  Posetilaca koncerta svakako bi bilo i više da u ovom gradu na Kolubari tokom celog dana nije bilo hladno i uz kišu, koja ipak nije sprečila Valjevce, među njima najviše mladih, da dođu na manifestaciju i burno aplauzima i skandiranjem pozdrave izvođače.

Pročitaj više

Sutra počinje "Lov na poznate"

 Sutra počinje

U nedelju 9. januara, tačno u 21 čas na TV Pink počinje nova sezona emisije "Paparaco: Lov na poznate" autora Darka Popovića. Za voditeljsku i naratorsku ulogu u serijalu je i dalje zadužena Sandra Čerin. U narednom periodu nas očekuje 21 epizoda ovog dinamičnog i uzbudljivog serijala o srpskim zvezdama, ali onakvim kakve su zaista.

Pročitaj više

>