Reality & TV Show

Tvoje lice zvuci poznato

Vesti

sladjana lazic boskovic najnovije vesti - strana 2

Slađana Ivanišević: Bila sam gola na minusu! (Foto)

Slađana Ivanišević: Bila sam gola na minusu! (Foto)

- Snimala sam gola na minus pingvin! Kompletna ideja bila je Al Hamedova, od stajlinga, do porstora, a šta on naredi tako mora biti! Ipak, prezadovoljna sam saradnjom jer je sve totalno drugačije nego sve što sam do sada radila i što se trenuto može videti na našoj sceni. U spotu su i plesačice iz mog plesnog kluba, mada ovoga puta nismo stavljali akcenat na ples i koreografiju. Snimanje je bilo veoma naporno, posebno meni zimogrožljivoj, ali sam sve to lakše podnela jer je ekipa bila sjajna, rekla je Slađana Ivanošević, prenosi Svet.

Pročitaj više

Sladjana Delibašić učestvovala u pljački veka?!

Sladjana Delibašić učestvovala u pljački veka?!

Svedok-saradnik Emir Zeković je prekjuče u Sudu BiH, na suđenju kriminalnoj grupi Zijada Turkovića, rekao da je Slađana Delibašić tri meseca nakon spektakularne pljačke 2.500.000 evra na Aerodromu u Sarajevu 2007. godine došla u taj grad kako bi sklonila automobile korišćene tokom krađe. On navodi da je s njom tada bio i njen verenik, zbog čijeg kuma su njih dvoje i učestvovali u celoj toj priči.

Pročitaj više

Sladjana Delibašić: Parovi su namešteni

Sladjana Delibašić: Parovi su namešteni

Pop pevačica Slađa Delibašić i njen dečko Igor Matić, koji su u finalu rijalitija „Parovi" izgubili od "fotomodela" Zorice Dukić i njenog partnera, karatiste Miloša Vukovića, otišli su kući bez glavne nagrade vredne 250.000 evra. Prema rečima izvora bliskog pevačici, Slađa je revoltirana nakon poraza zbog čega se povukla iz javnosti, a bliskom prijatelju je poverila da je rijaliti namešten i da je Zorica pobedila jer je štite politički moćnici!

Pročitaj više

>