Tvoje lice zvuci poznato

Mesečni Horoskop

Vesti

indira aradinovic indy najnovije vesti - strana 14

Novi singl Indy (Video)

Novi singl Indy (Video)

Folk pevačica i učesnica Farme, Indira Aradinović, poznatija kao Indy nakon veće medijske pauze vraća se muzici i to hit singlom ”Ni U Kevet, Ni U Grad”, koji je samo najava za njen dugoočekivani cd. Pevačica je takođe snimila i duetsku numeru sa Šerifom Konjevićem.

Pročitaj više

Indira Radić snima spot u Njujorku!

Indira Radić snima spot u Njujorku!

Indira Radić je pre nekoliko dana ponovo otputovala u Ameriku na dve sedmice, a razlog odlaska je višestruk. Naime, osim koncerata u Atlanti, Detroitu, Voterluu i Dalasu gde do sada nije nastupala, Indira će boravak na američkom kontinentu iskoristiti da završi postprodukciju svog 15. albuma, ali i snimi kadrove za spot za duetsku pesmu „Istok, sever, jug i zapad“, koji je otpevala sa sarajevskom „Crvenom jabukom“.

Pročitaj više

Indy: Umukni i skloni se da te ne vidim Edita: Indy, uništila si život i sebi ..

Indy: Umukni i skloni se da te ne vidim Edita: Indy, uništila si život i sebi ..

Iako se priča među novim Zvezdama Granda simpatična Edita Aradinović koja je bila favorit mnogih zvezda iz Grandovog žirija okrivila je svoju rođenu sestru Indy za to što je ispala iz takmičenja. To se desilo uprkos mnogim prognozama da će ući u samo finale, pa Edita sada misli da je za sve kriva Indy koja joj je davala pogrešne savete. Iako je Indy iskusna u estradnim vodama i zna kako se skreće pažnja, sestru je terala da bude skromna, povučena.

Pročitaj više

Indira i Lexington snimaju spot za pesmu "Sto na sat"

Indira i Lexington snimaju spot za pesmu

Indira Radić i članovi grupe "Lexington", premijerno su proslavili izvođenje novog dueta “Sto na sat” na TV Pink i ujedno najavili detalje oko snimanja spota. Ekranizacija pesme, koju karakterišu kao budući hit, biće uskoro snimljena sa odličnom ekipom koja će dočarati jednu od najboljih pesama sa Indirinog jubilarnog 15-tog albuma. Lokaciju snimanja koja će biti veoma interesantna, još uvek nisu želeli da otkriju.

Pročitaj više

>