Region

Svet

Veliki brat: Marijana preplakala žurku

Svetla najpoznatijeg rijalitija u regionu, Velikog brata, su se pogasila. Kao što je to običaj godinama zaredom svi takmičari, njih devetnaest, izuzev Antonije i Nemeša, koji nisu bili na žurci, ludo su se provodili do ranih jutarnjih sati. Iako je Šibenčanka Marijana Čvrljak prva žena pobednica u istoriji Velikog brata, na proslavi njene pobede svi su se veselili osim nje.

Veliki brat: Marijana preplakala žurku



Pobednica je bila vidno potrešena Nemeševom izdajom, a poverila nam se i da joj je jedina uteha bio otac koji je došao da je podrži.

"Teši me očevo prisustvo" – priznala je tužna Marijana. "Obradovala sam se kada sam ga ugledala, a na žurku sam došla sa njim. Beskrajno sam mu zahvalna što me je podržao."

Po navici iz kuće, takmičari su seli za sto za kojim su delili koru hleba. Tu im je bila baza. Među njima jedino nije bilo Nemeša. Kako su nam njegovi prijatelji iz šoua rekli, zbog situacije u kojoj se našao, morao je da ode kući. Nije se ni sa kim pozdravio, nije čestitao pobednici, iako je tvrdio da će se na žurci pojaviti. Svi su primetili da je u jednom trenutku nestao. Ljudima, muzici i devojci, od koje se nije odvajao, obradovao se najviše Lester. Makedonac je bio prilično raspoložen te se nije odvajao ni od svog najboljeg druga iz kuće, Nikole.

"Nas dvojica kao da nismo izašli iz kuće.  Zajedno jedemo, spavamo i još ne znamo detalje is spoljnog sveta. Pisali su mediji da smo se pre neko veče toliko napili na splavu da su nas navodno nosili. Jesmo bili pijani, ali ne toliko."

Dok su Nikola i Lester upoznavali svoje porodice i prijatelje, Brendon je pio sokić ispred vrata spavaće sobe. Rekao nam je da je trebalo da pobedi on. Prilazile su mu devojke, momci, svi su mu davali podršku i moglo bi se reći da je on i ovoga puta bio zvezda.

"Pozivam sve novinare na saradnju samnom. Ja ću svakome izaći u susret. Obožavam kamere i mnogo se palim na njih" - rekao je Brendon.

On i Soraja se nisu odvajali, upoznala ga je sa svojim drugaricama koje nisu skidale pogled sa njega.

" Idite tamo u sobu da vidite šta radi Duško. Čovek je blesav skroz"

Najstarijeg ukućanin bio je sa ženom i ćerkama. Dule je bezuspešno pokušavao da se pravda ženi jer misli da se obrukao u zadacima. Njegova Radojka je na to reagovala, kolutanjem očiju. Grlila ga je i ljubila, a ćerke su uživale u tatinoj popularnosti. Ipak, želeli su da se malo osame pa su se od novinara i ostalih ukućana sklonili u sobu u kojoj je Dule spavao tri meseca. Porodična idila bila je potpuna kada je došao Horvat. Nastala je opšta euforija, a ostali članovi porodice Bogdanović su skakali od sreće jer su upoznali Duletovog najboljeg prijatelja.

Bojana nije mogla da se oslobodi od novinara, a Nirmal, Nikola, Lester i njihovi prijatelji se nisu odvajali od nje. Bila je vidno srećna što je mogla da kaže neke stvari o Marijani i Nemešu. Svima je čestitala i pevačica Nataša Bekvalac koja je ostala na žurci. Ona je navijala za Marijanu, pa se obradovala njenoj pobedi. Ostale zvezde, Jelena Karleuša i Severina su otišle kući.

Velikom slavlju i dobro obavljenom poslu su se radovali i vlasnik Televizije Pink, Željko Mitrović, Goran Stamenković u čijem je vlasništvu produkcijska kuća Emotion, ali i njihovi prijatelji. Irina Radović, Katarina Šišmanović, Marina Kotevski, Petar Grašo su uživali u čarima kuće na Košutnjaku, ali i u alkoholu.

Izvor: Novosti

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>