Region

Svet

Zorica Marković bankrotirala ?!

Iako je uveliko trebalo da otvori klub „Hacijenda“, kako je najavljivala, Zorica Marković još ne zna kada će to učiniti. Po estradi se uveliko šuška da je Zorica, priterana krizom, morala da odustan od ideje o otvaranju kluba za dobrostojeću klijentelu koja sebi može da priušti kavijar i slične, skupe gastronomske „perverzije“.

Zorica Marković bankrotirala ?!



"Ja da odustanem? Nema šanse, a neka priča ko šta hoće! Datum otvaranja sam malo pomerila samo zbog nameštaja. Pošto ovde nisam uspela da nadjem odsgovarajuće klupske garnioture, prošle nedelje sam bila u Rimu i u jednom salonu nameštaja sam odabrala fantastične garniture. Elegantne, jednostavne, bez kičeraja, kakvih ovde nema…"

"Uz to što su prelepe, znatno su jeftinije od onih koje ovde mogu da se nadju. Napravila sam odličan posao, a usput uživala u Rimu. Za koji dan, garniture i fotelje će stići. Završavam i prostor ispred lokala, na kojem će biti postavljen crveni tepih. Ma Beograd još nije video to što ću ja da uradim" – Izjavila je Zorica i dodala da otvaranje Hacijende nije odložila zbog dgova.

Izvor: Pulsonline

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>