Region

Svet

Goca Tržan zbog razvoda završila u Hitnoj (Foto)

Pop zvezda Goca Tržan čiji je razvod braka od Ivana Marinkovića uzburkao javnost prethodnih dana već plaća danak kada je njeno zdravlje u pitanju. Stres zbog kraha četvorogodišnjeg braka i napisa u medijima kako je varala supruga Goca nije mogla da podnese pa joj je juče pozlilo u stanu na Mirijevu, nakon čega je uspela da se odveze do Hitne pomoći.

Goca Tržan zbog razvoda završila u Hitnoj (Foto)



Paparaco Pressa tokom jučerašnjeg dana bio je stacioniran ispred Gocine zgrade od podneva da bi uslikao kako popularna pevačica provodi prve slobodne dane nakon rastanka od supruga. Iako smo očekivali da se sređena u inat svim komentarima uputina neku dnevnu kafu, nešto posle 14 časova Goca se pojavila na ulaznim vratima vidno ispijena i malaksala. Jedva da je koračala dok se pridržavala za gelender stepenica. Sporim i teškim koracima došla je do svog auta gde je nekoliko minuta sedela za volanom i pila vodu. Kada je napokon krenula, odlučili smo da je pratimo. Na svakom semaforu gde je bilo uključeno crveno svetlo Goca je polivala vodom vrat i zglobove na rukama i otvarala prozor. Krajnja destinacija bila je ambulanta Hitne pomoći, gde joj je ukazana prva pomoć. 

"Goca je primljena sa izuzetno visokim pritiskom, ubrzanim srčanim radom i gubitkom vazduha prouzrokovanim stresom. Ovo kroz šta ona prolazi zbog razvoda dodatno je otežano jer je javna ličnost pa su mediji ti koji se mešaju, što njoj stvara dodatni stres. Priključena je na infuziju i dat joj je lek za smirenje kao i uputstva kako da se izbori sa ovom stresnom situacijom" kaže izvor Pressa.



pevačica je i pre šest meseci sa istim simptomima primljena u Hitnu zbog teške svađe sa suprugom Ivanom u kolima.Inače, oni su juče ujutru zajedno posetili dečjeg psihologa kako bi ćerku Lenu što bolje pripremili na razvod. "Ona jako brine kako će Lena sve to podneti i moguće je da je to bila inicijalna kapisla da joj pozli, mada je prethodnu noć preplakala zbog situacije u kojoj se našla i insinuacija medija da je u vezi sa voditeljem Ivanom Ivanovićem. Kada ste je uslikali, ona je uspela da dođe sebi i uputila se u bolnicu. Lena je tada bila u vrtiću, a roditelje nije htela da zove da ne brinu" kaže jedna od Gocinih dobrih prijateljica.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus


>