Region

Svet

Bojana sinoć izbačena iz kuće Velikog brata (Video)

Iz kuće Velikog brata sinoć je izbačena Bojana i dok je ona odlazila kući sa svojim bližnjima koji su je dočekali ispred kuće u Košutnjaku, stanari su se provodili na žurki priređenoj posle izbacivanja.

Bojana sinoć izbačena iz kuće Velikog brata (Video)



Bojana je nakon izbacivanja imala priliku da pošalje poruku svim ukućanima i tom prilikom je istakla da je Lester divan dečko, njen favorit za pobedu i pozvala publiku da glasa za njega, takođe je pohvalila Horvata iako ga je prozvala kako je "šlihtara". Bojana je još rekla za Dula da je dobar čovek ali da je dosadan sa patetičnom pričom o tome kako je siromašan i kako hvata glasove na to, a o Marijani i Nemešu nije imala mnogo reči i nije htela da se pomiri sa Marijanom tokom poslednjih minuta provedenih u kući.

Najveća polemika se povela o procentima koji su prikazani na snimku profila ukućana koji su bili napravljeni za kasting. Nisu uspeli da protumače šta ti procenti znače ali to im nije pokvarilo raspoloženje, pa su se razdrmali uz muziku.

Jedino Horvat je bio u panici, naime, on je morao svim stanarima oprati noge kako se njegov zadatak "otrovna strelica" koji je obavljao tokom prošle nedelje ne bi produžio za sedam dana, te bi morao Dušku i dalje prati noge. "Ovo moram napraviti sada i gotovo", panično je rekao Horvat, dok je jurio ukućane da im pere noge.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>