Region

Svet

Lepa Brena: Izazivam kišu gde god da se pojavim

Lepa Brena se trenutno nalazi u Monaku, gde je otputovala povodom snimanja novog spota ali i da obiđe svoj stan.

Lepa Brena: Izazivam kišu gde god da se pojavim



"Malo radim, malo uživam. Imali smo nekoliko kišnih dana, ali nismo se dali demoralisati i evo konačno smo uspeli da uhvatimo sunce i napravimo kadrove zbog kojih smo došli. Kad je počela kiša, moji saradnici i ja smo se samo pogledali i zavrteli glavom. Nismo mogli da verujemo! Stvarno izazivam kišu gde god da se pojavim! (smeh) ", rekla je Brena za jedan od intervjua.

Na pitanje da li je stih "Kad volim, volim, kad ginem, ginem..." autobiografski, pevačica je odgovroila: "Kad sam srećna, to se po meni vidi, kao što se vidi i kada sam tužna ili neraspoložena. Moje lice je moje ogledalo. Na njemu je ispisano hiljade priča, kojima samo ja znam ime. Neke su tužne, neke su komične, neke su svakodnevne. Ali, nemam razloga da se preterano žalim jer je život prema meni bio zaista blagonaklon", zaključila je.

"Kao i svaka žena, umem da budem i cica-maca, ali i opasnica, kada treba. Nemam neke posebne trikove kojima se služim, ali mislim da u svakoj ženi leži i ona topla i nežna, ali i ona koja ume da pokaže zube. Život je taj koji odredi koja će da dominira", istakla je pevačica kao odgovor na pitanje kakva je u ljubavi.

Njen suprug Boba Živojinović je takođe uspešan i poznat, pa je interesantno Brenino mišljenje o tome ko u njihovoj kući nosi pantalone. "Boba nosi pantalone, ali nosim i ja! Njemu pristaju, a ja sam na njih navikla, jer ne moram da pazim kako ću da sednem… (smeh). Na Balkanu je muškarcima dato previše obaveza: da brinu o kući, deci, donose, doprinose, dok je žena dugo bila u tom nekom drugom planu, okrenuta isključivo deci i kući. Mislim da je novo vreme donelo emancipovanu, ravnopravnu ženu u svakom pogledu; ženu koja zarađuje, koja je cenjena na svom poslu, koja nije samo majka i supruga, već i poslovna žena. Ta priča o slabijem polu više ne prolazi jer nije snaga samo ona fizička. Ali kada ste javna ličnost, a pritom i žena, morate nekada muškarcu da date blagu prednost, a da vi ako treba trpite, jer je to slika koju ljudi vole da vide", objasnila je Lepa Brena.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>