Region

Svet

Nataša Bekvalac izradila Bugare

Nataša Bekvalac je najavljena kao jedna od dobitnica "Balkanskih muzičkih nagrada" ali na manifestaciji dodele u Bugarskoj, neće prisustvovati zbog koncerta u Podgorici.

Nataša Bekvalac izradila Bugare



"Nataša je bila polaskana pozivom na dodelu nagrada jer je bila jedina predstavnica iz Srbije, ali je vrlo brzo njeno ushićenje splasnulo jer se setila da ima zakazan nastup kod braće đetića", rekao je izvor blizak pevačici i dodao:

"Ni nagrada, ni ljubaznost i gostoprimstvo organizatora ove manifestacije nisu mogli da utiču na Bekvalčevu da promeni svoju odluku i otkaže koncert u Podgorici. Nataša je dugo razmišljala šta da uradi. S jedne strane, ona nije želela da svoju publiku u Crnoj Gori razočara, a s druge, želela je Bugarskim organizatorima da izađe u susret. Na kraju je odlučila da organizatorima pošalje snimak, u kom se zahvaljuje, a koji će oni pustiti bugarskoj publici i tako bar nekako nadoknaditi njen izostanak. Iako je ova manifestacija prestižna za gotovo svakog pevača i većina njenih kolega bi pohrlila kako bi pokupila nagradu, Nataši to nije važno. Kao pravom profesionalcu, njoj je najbitnije da ispoštuje unapred zakazan nastup i da se pojavi pred podgoričkom publikom koja je željno iščekuje”, zaključuje ovaj izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>