Region

Svet

Milan Stanković: Krio sam se u katakombama (Video)

Sinoć je u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" bio pevač Milan Stanković posle godinu dana pauze u pevačkoj karijeri i pojavljivanja na javnoj sceni.

Milan Stanković: Krio sam se u katakombama (Video)



Milan je istakao da mu je dosadilo da demantuje sve neistine koje su se pisale o njemu tokom godinu dana i našalio se da se skrivao po katakombama. Pevač je još izjavio "Nije važno da li te neko saplete ili sam padneš, ali je bitno kako ćeš se podići i nastaviti dalje."

Na pitanje Ivana Ivanovića u vezi sa zabranama i nesuglasicama pevača sa "Grandom", Stanković je rekao da nije nezahvalan, da mu je ova izdavačka kuća pomogla ali da mu je i učinjena nepravda.

 "Ja nisam neko ko pljuje i baca užarene lopte. Zato sam se i povukao. Publika me željno iščekuje i mislim da je bitno kakav ste pevač i da li vas publika voli. Ona je najbitnija i ja se nadam da ću i bez Granda moći da nastavim karijeru", rekao je. Stanković je istakao da ima fan klubove i van naše zemlje, da ga publika traži i nada se da će njegova karijera biti uspešno nastavljena.

Postoje spekulacije da on ne sme javno da nastupa, niti izdaje nove pesme, jer je ugovorom još vezan za "Grand" produkciju kao i da ga oni ukoliko prekrši to pravilo mogu tužiti i tražiti mu novac koji su uložili u njegovu karijeru.

Na jednom internet portalu se prethodno pojavila tvrdnja da će materijal iz emisije biti izmontiran tako da se Milan "iseče" o čemu je Ivan Ivanović rekao da to nije istina. "Moj tok-šou “Veče sa Ivanom Ivanovićem”, uređujem isključivo i samo ja i niko drugi. Shodno tome niko ne može meni da seče delove iz emisije. Ne znam odakle bilo kome takva glupa ideja", rekao je Ivan.

Milan je svoju novu pesmu izdao sam, postavio na svoj oficijelni sajt ali ne za "Siti rekords" kako se pričalo. Pevač je takođe demantovao i tvrdnje da mu Rada Manojlović kupuje pesme, jer on nema finansijskih sredstava ali šta će se dalje dešavati i da li je svojim pojavljivanjem u emisiji prekršio pravila izdavačke kuće ostaje da vidimo.


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>