Region

Svet

Ceca od nove pesme već zaradila 775.000 evra?!

Novu pesmu Cece Ražnatović  "Šteta za mene" je u jednom danu prema pisanju "Kurira" skinulo 774.344 ljudi. Što bi značilo da je Ceca za nepuna četiri sata zaradila 775.000 evra i prvu ratu za otplatu svoje kazne koju izdržava.

Ceca od nove pesme već zaradila 775.000 evra?!



"U prvom satu bilo je 125.000 ulazaka na sajt, odnosno 35 logovanja u sekundi, što je dovelo do preopterećenja sajta i nemogućnosti da svi rezervišu pesmu „Šteta za mene“. Odmah smo angažovali dodatne servere i dodatnu tehničku podršku. Interesovanje publike je ogromno, što nama ukazuje da smo uvođenjem 'daunloda' uradili pravu stvar i unapredili muzičko tržište. Takođe, to nam ukazuje i da je pesma odlična, kao i čitav album"  - naglasio je Aleksandar Milić Mili u izjavi za Kurir.

"Ceca je ovaj veliki uspeh uveče proslavila sa saradnicima, prijateljima i porodicom uz „dom perinjon“. U poslednja dva dana dobila je više od 1.000 pisama, plišane medvediće i cveće. Dugo se osećala loše i razočarano, ali sad je mnogo bolje", navodi Kurirov izvor blizak Ceci.

Da li je reč o marketingškom triku ili je Ceca stvarno uspela da za jedan dan napravi malu revoluciju, ostaje nam da vidimo, ali ono što izaziva veliku sumnju je da ni jedan snimak nove Cecine pesme nije prešao više od nekoliko desetina hiljada pregleda na YouTubeu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>