Region

Svet

Danijela i Ivan Ivanović vežbaju za X-men regrute (Foto)

Danijela Jankov i Ivan Ivanović, voditelji "Prve" su se pridružili ekipi međunarodnih novinara na nosaču aviona "Intrepid" ukotvljenom u dokovima Njujorka, gde su prošli dvodnevnu obuku za sticanje X-men veština, i postali prva klasa X-men regruta.

Danijela i Ivan Ivanović vežbaju za X-men regrute (Foto)





Obuku su povodom filma "X-men: Prva klasa", koji će se na bioskopskom repertoaru naći od 2. juna, organizovali "Twentieth Century Fox" i domaći distributer "MCF MegaCom Film". Cilj ove obuke je bio da se učesnicima dočara kako izgleda snimanje jednog od "X-men" filmova.



Brod "Intrepid" na kome je održana obuka je 270 metara dugačak nosač aviona iz perioda Hladnog rata, usidren na Intrepid skveru, a na ovaj brod učesnici su sleteli vojnim helikopterima obeleženim znakom X. Tu ih je sačekalo osoblje odeveno u stilu šezdesetih, u ulogama službenica i službenika, vladinih tajnih agenata, vojnih funkcionera.

U sali za sastanke koja podseća na konferencijske sale tajnih službi iz doba Hladnog rata učesnicima je ukratko objašnjeno koja pravila treba da poštuju i šta ih sve očekuje tokom dva dana boravka na brodu. Ovde su upoznali i "mutante" koji će im biti tutori tokom obuke, među kojima su majstori borilačkih veština, parkura, slobodnog letenja.





Kako su se Danijela i Ivan proveli tokom ove avanture imaćemo priliku da vidimo u emisijama Prve srpske televizije.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>