Region

Svet

Jelena Karleuša: Dobro sam i pozdravljam sve fanove

Jelena Karleuša je nedavno imala operaciju silikona koja se nažalost iskomplikovala, jer se jedan implantat izlio i izazvao dodatne probleme po zdravlje pevačice. Jelena nije imala nikakve tegobe, niti bolove na osnovu kojih bi naslutila da se nešto promenilo sa njenim grudima, a na operaciju je otišla jer je želela da joj grudi izgledaju lepše.

Jelena Karleuša: Dobro sam i pozdravljam sve fanove



Međutim, usled komplikacija i promena koje su lekari otkrili tek kada su krenuli da vade silikone intervencija je trajala celih pet sati što je znatno duže od uobičajenog vremena potrebnog da se stave implantati.

"Operacija je bila veoma zahtevna, pogotovo što je Jelena već dva puta dorađivala grudi na drugoj klinici. Kada smo je otvorili, videli smo da je stari implantat bio izuzetno oštećen, preciznije u raspadnutom stanju. Čak su i mišići bili fibrozni, a jedan je bio totalno uništen, tako da je bilo neophodno da uradimo njegovu rekonstrukciju. Na drugoj, desnoj dojci takođe je došlo do kontrakture implantata i stvaranja fibroznog tkiva, ali taj silikon nije pukao, već je bio znatno oštećen. Proteze koje smo stavili novije su generacije i znatno su kvalitetnije, pa smatramo da će mnogo više trajati, te da će Jelenine grudi dugo izgledati onako kako smo ih sada uradili", detaljno je objasnila doktorka i dodala da nije istina da se Jelena osećala loše i teško probudila nakon operacije.

"Anesteziju je podnela fantastično i bukvalno se probudila sa osmehom. Postoperativni period protekao je uredno, a Jelena mi je rekla da nema nikakve bolove", istakla je doktorka.

Karleuša je poručila: "Sve je proteklo u najboljem redu. Najbolji tim stručnjaka uradio je odličan posao i moje zdravlje više nije ugroženo. Pozdravljam sve fanove i poručujem im da sam dobro."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>