Region

Svet

Tanja Savić rasprodaje Dušanovu imovinu i vraća se u Srbiju ?!

Iako se pre samo šest meseci porodila, pevačica Tanja Savić vratila se svojoj muzčkoj karijeri. Razlog tome su navodni finansijski problemi koji su zadesili nju i njenog supruga Dušana Jovančevića.

Tanja Savić rasprodaje Dušanovu imovinu i vraća se u Srbiju ?!



"Istina je da Tanja živi u Gold Kostu. Grad jeste poznat kao oaza za turiste i surfere jer je bogat, a luksuzan život njegovih građana nije retkost. Međutim, oni žive u deli grada koji se zove Labrador i on je daleko od sjaja i glamura. Tamo je mahom nastanjem srednji stalež, ponajviše zbog činjenice da nemaju plažu, niti luksuzne kuće i hotele koji privlače bogatu klijentelu" - kaže izvor i dodaje da popularnoj pevačici baš ne cvetaju ruže, kao što se po Srbiji priča i piše.

"Dušan  ima brata sa kojim deli porodični biznis. U Vlasništvu imaju market i hostel, koji interno nazivaju motelom. Sve prihode, koji i nisu veliki, dele na ravne časti. Zbog toga su odlučili da prodaju hostel, a o sudbini prodanice još uvek razmišljaju. Od prošle nedelje na zgradi hostela stoji tabla da je na prodaju, ali zbog neatraktivnog mesta na kome se nalazi, kupci baš i ne dolaze u velikom broju".

Izvor još tvrdi, da Tanjini problemi nemaju veze samo sa finansijama, već i sa Dušanovom familijom. Naime, Tanja od kada se udala za Dušana ima problema sa njegovim roditeljima, jer oni nisu zadovoljni sinovljevim izborom.

"Ona se početkom jula sa detetom i Dušanom vraća za Srbiju, ali njihov boravak se neće samo završiti na odmoru tokom leta. Istina, trebaće mnogo vremena da prođe ore nego što se zauvek vrate, jer Dušan mora da sredi svu neophodnu papirologiju i sa bratom podeli imovinu koju su im roditelji poklonili" - zaključuje izvor.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>