Region

Svet

Dragana Mirković zagorčava život Ceci

Posebno kad tri zvezde u isto vreme plasiraju publici nove pesme. Brena i Ceca će u ponedeljak objaviti po jednu numeru, ali će obe naplaćivati skidanje pesama sa sajta. Kontru im je udarila Dragana Mirković! Ne toliko Breni koliko Ceci, pošto ova druga i te kako očekuje da od albuma sakupi pare da isplati deo duga državi. Međutim, "luče iz Kasidola" dodatno će joj pomrsiti konce, pošto su u etar već puštena dva buduća hita. Cecine pesme moraju biti bolje od tih kako bi publika pristala da ih kupi. Jedino su verni fanovi sigurica. Osim ovoga, treba podsetiti i na "pirate", koji jedva čekaju da nove numere Svetlane Ražnatović pusti besplatno na net, kad već ona neće.

Dragana Mirković zagorčava život Ceci



Dragani Mirković izgleda nije uopšte stalo do zarade od albuma. Ona lepo živi u Austriji, suprug ima novca, ima ona... Možda je i zbog toga pomalo ironično u emisiji "Ekskluziv" izjavila da su njene pesme poklon ljudima. Neki drugi u ovom trenutku nisu u mogućnosti da budu tako široke ruke, nego baš treba da se stisnu. Istina, nije pominjala koleginicu, ali...

"Dve nove pesme - čist poklon! Ništa ono skidanje, novac... Ne, ne, ne. Apsolutni poklon! Ako budem uradila CD, i on će biti poklon" - rekla je Dragana.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>