Region

Svet

Veliki brat: Bojana htela da bije Marijanu (Video)

Marijana Čvrljak je bila "Zvezda" devojačke večeri i osim što je veče otpočela poljupcem sa Brendonom, potom sa Lesterom kasnije je odlučila da se obračuna sa Bojanom.

Veliki brat: Bojana htela da bije Marijanu (Video)



Kako je žurka odmicala atmosfera u kući je bila sve vrelija i više se nije znalo ko sa kim pleše i razmenjuje nežnost. Pored poljubca Lestera i Marijane, to su više puta učinile Soraja i Čvrljakova ali je očito Lester žarko želeo da se ljubi i sa Sarom koja se uprkos velikoj količini alkohola držala na distanci i sve je ostalo na malo slobodnijem plesu, doduše, noge je nisu držale baš najbolje pa je nekoliko puta pala.

Brendon, koji je ove nedelje u ulozi kraljice majke i tako kao "žena" dobio mogućnost da prisustvuje devojačkoj večeri je takođe bio vidno pijan te je više puta padao obučen u svoj nedeljni kostim, sako, suknju i sa perikom izgledao je komično, baš kao i njegova uloga tokom ove nedelje u koju se prilično uživeo.

Kada je žurka prekinuta zbog nedoličnog ponašanja i Nemeševog upada što je bilo protiv pravila, Bojana je osudila Marijanino bahato ponašanje tokom žurke ističući da ne vidi razlog za to, a taj komentar je Čvrljakovoj bio samo inicijalna kapisla da potkači Bojanu i tako pijana joj kaže ono što očigledno ne sme trezna te je odlučila da joj skine, kako kaže, masku jer se ova pretvara i glumi da je fina. "Ti si dvolična, jadnica. Nebitna si", rekla je Marijana.

Bojana, koja je bila vidno potrešena provokacijama svoje bivše kume, prvo je pokušala lepo da joj objasni neke stvari ali nakon što je ova ponovo isprovocirala nasrnula je na nju, čak je izgledalo kao da bi je udarila da se Nikola nije isprečio između njih i malo smirio situaciju.

Bojana je raspravu završila rečima da joj je žao Nemeša da ga Marijana vara i pravi ludim, a bivša kuma joj je uzvratila rečima: "Ti si bila zaljubljena u njega, pa ti je krivo što sam ga preotela." Pošto pametniji, kako kažu, obično popušta to je ovog puta bila Bojana i udaljila se od pijane Marijane koja se te večeri iskompromitovala da više nije bilo nikakvog povratka ni popravnog za nju, pa se čini da je sama to uvidela i tražila da izađe iz kuće.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>