Region

Svet

Veliki brat: Marijana i Soraja se ljubile u usta

Ono što je ukućanima najlakše palo u sklopu nedeljnog zadatka, da glume britansku kraljevsku porodicu je žurka, koja je priređena u čast Kejt Midlton (Soraja) buduće supruge princa Vilijama (Nirmal). Reč je o devojačkoj večeri na kojoj su prisustvovale sve ukućanke i Brendon, kao kraljica majka (kraljica Elizabeta).

Veliki brat: Marijana i Soraja se ljubile u usta



Kako se piće sve više točilo i žurka odmicala žene su se opustile a i Brendon koji je iskoristio Marijanino dobro raspoloženje pa ju je poljubio. Iako nisu u najboljim odnosima, Čvrljakova se uopšte nije bunila, da li što Nemeš nije bio tu ili zbog alkohola ne znamo.

Devojačko veče je upotpunio princ Hari (Lester) prihvativši ulogu stripera, te se u gaćicama uvijao i đuskao, naročito u Sorajinoj, pardon, Kejtinoj blizini.

Možda i najzanimljiviji događaj tokom večeri je bio Marijanin i Sorajin poljubac dok su pijane posrtale po dvorištu, igrale i grlile se. Čvrljakova je laskala Sari kako je stabilna ličnost, baš kao što je i ona a izgleda im je zajedničko i to što vole dobru kapiljicu.

Žurka je prekinuta zbog nedoličnog ponašanja a najzaslužniji je ko drugi nego Nemeš koji je nepozvan došao na zabavu, priređenu samo za djevojke. Nakon završetka zabave iz Marijane je progovorio alkohol, pa je svakom stanaru sasula u lice sve što je o njima mislila.

Tako se veče završilo suzama kako Bojaninim, tako i Nemeševim koji je jecao kao malo dete. Tenzija u kući je velika i očekuju se novi skandali čiji akteri će se možda promeniti jer izgleda da je nekima dosadilo da ćute ili taktiziraju.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>