Region

Svet

Veliki brat: Soraja ne želi da spava sa Nirmalom

Stanari kuće Velikog brata još uvek ne znaju kako su javne nominacije koje su juče  održane ujedno bile i lažne. Ceo dan  raspravljaju jedni o drugima i o tome kako je ko glasao na nominacijama. Nominovani su Brendon i Marijana i Nemeš.

Veliki brat: Soraja ne želi da spava sa Nirmalom



Nirmal misli kako su maske konačno pale pa je  dodao da on na nominacijama nije taktizirao. Ipak, misli da se u kući stalno lobira i da jedni utiču na druge. Smešno mu je što je Antonija nominovala Lestera samo zato što nema ni jedan glas.

Soraja kaže da je ona spasila Nikolu jer mu nije dala glasove. Nemeš i Nikola su razgovarali o tome kako su dva meseca bili najbolji prijatelji i nije mu jasno kako je Nemeš mogao da ga prevari. Nemeš kaže da ne želi u to da ulazi, pošto ionako misli da će kratko biti u kući i dodaje kako će o tome razgovarati kad izađu napolje.

Brendon se iznenadio što ga Horvat nije nominovao pa mu je to i rekao, dodajući kako u nekim trenucima vidi da mu ide na živce. Horvat kaže da to nije istina, da mu je Brendon super kao lik, ali da  ponekad mora da ga nominuje iz poštovanja prema drugima.

Nemeš ih je prekinuo u razgovoru i rekao im kako Soraja ne želi da spava sa Nirmalom, što bi trebao da bude deo nedeljnog zadatka. Soraja kaže da nema šanse, što je Nirmal prokomentarisao:

"Onda ćemo pasti zadatak". U tom slučaju, Nemeš kaže da ne namerava da se oblači u kraljevske kostime svakog dana.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>