Region

Svet

Seka Aleksić se ošišala na ćelavo?! (Foto)

Da ima hrabrosti da najluđe ideje sprovede u delo, dokazala je folk pevačica Svetlana Aleksić tako što je uradila nešto najoriginalnije dosad – obrijala je glavu! Ovakvu vrstu imidža niko nikada nije uradio na našoj estradnoj sceni, osim sada Seke.

Seka Aleksić se ošišala na ćelavo?! (Foto)



"U želji da na najbolji mogući način obraduje svoju publiku, snimila je pesmu „Soba 22“, u čiju čast se i obrijala! Opšte je poznato da Seka i te kako vodi računa o svom stajlingu, pa će zanosna brineta dugih lokni za sada otići u zaborav, jer će pevačica u narednom periodu šetati ćelava ili će na glavi nositi turban kako bi još više zaintrigirala javnost. Inače, na ovaj potez Seka se odlučila tokom svog boravka u Gani, jer je bila inspirisana njihovim javnim ličnostima koje su mahom bez kose" - kaže izvor i dodaje:

"Kada je Seka videla na televiziji njihovu najpoznatiju pevačicu ćelavu, odmah je poželela da i ona napravi ovakvu vrstu promene. Tokom emitovanja spota pevačica iz Gane u nekoliko kadrova imala je i turban na glavi, tako da će i Aleksićeva u narednom period nositi razne turbane"- zaključuje izvor.

Pevačicina pres službu,  nije želela da potvrdi ova saznanja, ali isto tako nije ih ni demantovala.

"Ne želimo da komentarišemo ništa. Sačekajte da se Seka vrati i videćete sve!" - rekli su.

Bilo kako bilo, nama ostaje da maštamo i čekamo da se Seka vrati iz Gane i da se sami uverimo u njen novi friz.

Folk diva je na najpoznatijoj društvenoj mreži „fejsbuk“ okačila status „Seka ćelava, volim to!“ i za samo nekoliko minuta pokupila je salve pozitivnih komentara. Između ostalog, neki od njenih komentara bili su šaljive prirode.

"Nisam sigurna da mi se baš dopada, ali uvek postoje alternative. Zbogom koso, zbogom pameti" – napisala je Aleksićeva.

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>