Region

Svet

Veliki brat: Nemeš naljutio stanare a Marijana nasela na foru

Neki stanari kuće Velikog brata još uvek ne odustaju od zadatka sa kutijama. Za kapitensku poziciju i izbegavanje nominacije izgleda su spremni mnogo da učine.

Veliki brat: Nemeš naljutio stanare a Marijana nasela na foru



Nemeš je preduzimljiv, kao i uvek, pa je odlučio da malo razdrma ukućane koji su ostali u kutijama i pokušao da imitira glas Velikog brata. Nikola i Lester su "naseli" na foru i izašli iz svojih kutija, zbog čega su se kasnije naljutili na Nemeševića.

On je svoj postupak pravdao time kako je mislio da će svi poverovati da je to bio glas Velikog brata i izaći iz kutija, kao i da je time hteo da olakša Marijani pobedu. Nikola se požalio da to nije bilo fer sa njegove strane, na šta mu je ovaj odgovorio "Ljubav nije fer".

Uprkos Nemeševim nastojanjima da joj pomogne u ispunjavanju zadatka Marijana nije izdržala u kutiji. Veliki brat je pozvao ukućane u ispovedaonicu i rekao da onaj ko prvi stigne dobija dvonedeljni imunitet. Marijana je na nagovor svog dragog potrčala do ispovedaonice, a tamo su je samo dočekali vitamini za naredne dve nedelje. Čvrljakova je bila jako besna a možda bi to trebalo da joj bude naravoučenije kako ne bi trebalo verovati svemu što brat govori jer je moguće da se radi o nekom novom triku.

Najuporniji ukućani koji i dalje borave u kutijama su Horvat, Soraja i Nirmal a ko će izvojevati pobedu ostaje da vidimo.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>