Region

Svet

Veliki brat: Soraja nazvala Marijanu kokoškom

U kući Velikog brata ne prestaju da se dešavaju misterije. Nikola je imao tajni zadatak uništavanja jaja drugih ukućana. Lester se jako zabrinuo što je njegovo jaje nestalo ali ga je Veliki brat utešio tako što je obećao da će mu pustiti omiljenu muziku na večerašnjoj žurci. Soraja je sumnjala kako su njeno jaje ukrali Brendon i Antonija i da imaju tajni zadatak. Kasnije su saznali za Nikolin zadatak koji je uspešno obavljen, te im je osiguran luksuzni nedeljni budžet.

Veliki brat: Soraja nazvala Marijanu kokoškom



Sara je častila sustanarku Marijanu nadimkom "kokoška" i istakla da ona mnogo "kokodače po ćoškovima". Žao joj je što je Vladimir izbačen jer iako se prvobitno nisu baš najbolje slagali on je skinuo mnoge maske ukućana i bio pravičan. Izgleda da je svoje mišljenje o Čvrljakovoj promenila nakon što je od Vladimira saznala da mu se ova nabacivala.

Soraja izgleda uprkos konkurentkinji Marijani privlači najviše muške pažnje, čak je i Horvat, za koga su mnogi smatrali da je gej, primetio kako je skinula gaćice iako ih je prvobitno nosila, a prijalo mu je i maženje u njenom krilu.

Dule se izgleda nije uželeo svoje Radojke, pa je u razgovoru s Brendonom spomenuo da mu ne nedostaje ništa iz spoljnjeg sveta i da mu je u kući super.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>