Region

Svet

Djokoviću psovali Srpsku majku u Rimu (Video)

Posle polufinalnog meča na turnitru u Rimu, Novak Đoković kasnio je na konferenciju za štampu 45. minuta, a neki mediji tvrde da je razlog tome skandal koji se dogodio ispred Novakove svlačionice u kome je učestvovao otac našeg proslavljenog tenisera Srđan.

Djokoviću psovali Srpsku majku u Rimu (Video)



Naime, Srđana Đokovića je napalo službeno obezbeđenje turnira u Rimu kada je posle meča sa Endijem Marejom želeo da uđe u svlačionicu svog sina.

Bio je to maratonski trosatni meč, u kojem je Nole uz veliku pomoć Škota slavio u taj-brejku trećeg seta, a tata Srđan je posle pobede pojurio u svlačionicu da čestita sinu.

"Obezbeđenje je vikalo na Srđana. U jednom trenutku mu je neko od njih dobacio sočnu psovku na talijanskom jeziku, vređajući mu srpsku majku. Srećom, on je ostao pribran i nije želeo da se upušta u veći konflikt. Prava je sreća što se sve završilo mirno", izjavio je jedan od navodnih svedoka.

Sve je čuo i Novak, koji se u tom trenutku tuširao. Došlo je do prepirke sa obezbeđenjem koja je trajala nekoliko minuta, a tata Srđan je posle svega pomirljivo izašao iz zgrade da ne bi došlo do većeg incidenta.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>