Region

Svet

Nataša Bekvalac slala piće Dačinoj devojci

Pevačica Nataša Bekvalac i devojka njenog bivšeg supruga Danila Ikodinovića Tanja, srele su se u jednoj kafani u Novom Sadu. Kako izvori tvrde, svi prisutni su bili iznenađeni Natašinom i Tanjinom reakcijom, čak je pevačica u jednom momentu i poslala piće za sto Dačine izabranice.

Nataša Bekvalac slala piće Dačinoj devojci



"Dačina devojka Tanja je izašla u popularnu kafanu sa nekoliko drugarica. Nakon sat vremena u isti lokal ušla je Nataša Bekvalac sa sestrom Kristinom i još na vratima spazila svoju „naslednicu“. Konobari su se smrzli i smestili Natu u separe koji je bio prilično udaljen od Tanjinog da bi izbegli svaku mogućnost da dođe do neke neprijatne situacije" - priča za „Alo!“ dobro obavešteni izvor koji se zatekao na licu mesta.

"U prvim momentima sve je delovalo da će se Nata i Tanja ignorisati čitavo veče, međutim, kada se malo opustila alkoholom, Bekvalčeva je priredila scenu koja se već danima prepričava po vojvođanskoj prestonici. Pozvala je konobaricu i rekla joj: „Idi, pitaj onu tamo šta će da pije!“, misleći na Vračarićevu. Konobarica ju je iznenađeno pogledala, ali je ipak uradila sve po želji panonske barbike. Prišla je Tanji i pitala je šta će popiti na Natašin račun. Devojka je prebledela, odmahnula glavom i odbila piće" - tvrdi izvor koji dodaje da je incident izbegnut samo zahvaljujući pribranosti devojke Danila Ikodinovića.

"Da bi izbegla eventualne probleme, Tanja je momentalno pokupila svoje pinkle i napustila kafanu. Što se tiče Nataše, ona je sa Kristinom i nekoliko prijatelja u ovom lokalu ostala do ranih jutarnjih časova, gde je, čini se, odmah po Tanjinom odlasku zaboravila i da su se srele - ispričao je izvor za naš list, a s obzirom na to da Novi Sad nije toliko veliki, susreti između aktera priče Bekvalac - Ikodinović biće učestali budući da svi žive u vojvođanskoj prestonici. Podsećanja radi, nedavno se dogodio i susret Danila Ikodinovića i Natašinog dečka Ljube Jovanovića, koji je na opšte iznenađenje protekao u prijateljskom raspoloženju. Šta više, nekadašnji vaterpolista i rukometaš, bivši i sadašnji Nataše Bekvalac su se tom prilikom i srdačno izljubili, što je priznao i sam Ikodinović."

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>