Region

Svet

Anabela zbog dečka napušta Srbiju?!

Pop pevačica i bivša učesnica rijalitija „Veliki brat" Anabela Bukva, koja je nedavno otpočela ljubavnu vezu sa sestrićem Bogoljuba Karića, Aleksandrom Sašom Nedeljkovićem, poručuje da bi zbog muškarca kog voli bila u stanju i da napusti Srbiju.

Anabela zbog dečka napušta Srbiju?!



“Istina je da sam otpočela romansu sa Aleksandrom, ali zbog toga što želim da na neki način svoju privatnost sačuvam od očiju javnosti izbegavam da pričam na temu naše veze. Mogu da vam kažem da se divno osećam, a celokupan ishod naše priče u budućnosti mi uopšte nije bitan”, ispričala je seksepilna pevačica za “Press reviju”.

Na pitanje da li bi zarad novopečenog izabranika napustila sve u Srbiji i otpočela nov život u Moskvi, gde jedan od naslednika imperije Karić živi i radi, Anabela kaže da podržava žene koje zarad ljubavi sve urade.

”Trenutno moj život i karijera vezani su za Srbiju. O životu u bilo kojoj drugoj zemlji trenutno ne razmišljam, prevashodno zbog mojih devojčica koje su mi epicentar i najvažnije u životu. Inace, nemam ništa protiv toga da žena zbog ljubavi uradi baš sve”, kaže pevačica, i tvrdi da je uvek znala da se bori za ljubav prema jačem polu.

"Za muškarca koga volim spremna sam baš sve da uradim, zato što pripadam onoj grupi žena koje vrlo dobro znaju da se bore za ljubav. Za ženu kao što sam ja emocije i ljubav su osnova života i postojanja. Uvek sam znala da se izborim za čoveka kog volim”, kaže Anabela i dodaje da uskoro izlazi duetska pesma sa Mirkom Gavrićem „Paparaci".

“Mirko i ja smo se dobro ušemili što se dueta tiče, pa uskoro objavljujemo drugi po redu, koji se zove „Paparaci". Sigurna sam da će se svideti publici jer je pesma 'Nije do nas' naišla na odličan prijem kod svih fanova”, zakljucila je Bukva.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Anabela

Povezane vesti:


>