Region

Svet

Veliki brat: Marijana Vladimiru tri puta nudila seks, Nikola ljubio Soraji grudi

Jučerašnje lepo vreme pozitivno je uticalo na učesnike Velikog brata. Ukućani su pokazali koliko im je stalo da prođu ovonedeljni zadatak, a Brandon je ujutru napravio probu koreografskih pokreta, kako bi proverio kako ukućani prate koreografiju.

Veliki brat: Marijana Vladimiru tri puta nudila seks, Nikola ljubio Soraji grudi



Posle koreografskog aerobika, vratili su se svojim svakodnevnim aktivnostima. Većina je uživala u lepom vremenu, neki su se kupali u bazenu, a neki ležali u krevetu. Nakon toga, neki su se zabavljali zavodeći se međusobno.

U zavodničkim igricama Nikola se šalio sa Sorajom, grlio je, svađao se sa njom i povlačio je. Nakon toga nastavio je svoju igricu sa Antonijom. Rekao joj je kako mora da spava sa njim i kako ne želi da deli krevet sa Lesterom.

Soraja i Antonija su ga odbile i rekle mu da će one same nastaviti svoj odnos. Nikola je to protumačio kao nesigurnost dve dame pa je legao na njihov krevet. Soraja se sklonila, a Nikola je naslonio glavu na njene grudi, pa je počeo i da ih ljubi. Duško se smejao i rekao Soraji da ne izaziva Nikolu jer je on opasan.

Uskoro se Nikola opravdao i rekao da se šali i da su svi otišli u svoje krevete kako bi malo odspavali. Ipak, sve je to manje bitno, ako uporedimo sve spomenuto sa priznanjem koje je Vladimir podelio sa Bojanom i Horvatom.

Naime, sinoć posle zabave, dok su svi spavali, on je svoje cimere zadržao u kuhinji i odlučio da im nešto prizna.

Vladimir je rekao kako ga je Marijana zavodila na zabavi i da ga je tri puta pitala hoće li da spava sa njom. Bojana je odmah komentarisala kako je njoj sada neprijatno i dodala da ne zna kako dapogleda Nemeša u oči.

Vladimir je ohrabrivao govoreći kako neprijatno treba da bude samo Marijani. Dugo  su potom sedili u kuhinji i razmišljali o tome da li trebaju da kažu Nemešu šta se događa. Otišli su na spavanje i odlučili da će biti pametniji kada prespavaju.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>