Region

Svet

Nova Cecina pesma izlazi 30. maja

U studiju Aleksandra Milića Milija, kompozitora i producenta Ceca je proteklih meseci snimala devet novih pesama. Mili tvrdi da joj je to najbolji CD u karijeri, a svetlost dana će ugledati u junu, dok će prva pesma moći da se preuzme na Internetu već 30. maja.

Nova Cecina pesma izlazi 30. maja



Iako je sudski postupak bio u toku, pevačica je mesecima vredno radila u "Miligram" studiju i spremala iznenađenje svojim obožavaocima. Spekulisalo se da je otišla u manastir, inostranstvo, da se sakrila ali ona je u tajnosti snimala svoje nove pesme.

Ceca nervozu skrivala širokim osmehom (Video)
Ceca i Mili sarađuju već 17 godina, a o njihovom nedavnom poslovnom iskustvu Mili kaže: "Radilo se punom parom, bez pauze. U stvari, pravili smo pauzu svaki put kada igra Novak Đoković. I Ceca i ja smo njegovi vatreni navijači i samo za vreme teniskih mečeva nismo svirali i pevali, već navijali iz sve snage.”

Milić nam je otkrio jednu novinu koja se tiče izdavačkog dela Cecinog novog CD-a. Naime, od 30. maja će na Internetu moći da se preuzima jedna, po jedna pesma, uz novčanu nadoknadu. Ceo album sa svih devet pesama će se u prodaji pojaviti 17. juna.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Ceca

Povezane vesti:


>